Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální info k těmto dnům

Aktuální info k těmto dnům 

MVDr. Simona Mullerová

Prosím ty kdo mají čas , aby odpočítali od 2016!!! rok po roce zpět po 1969 v rámci kolektivní hypnózy , uspání, magnetismu aj.tlumivým zásahům na ČR , na prostředí na lidi. Dnes Caban Země , rytmus. Srdce země , tvořte rytmus srdce. Lidé se pomalu probouzí , ale v prostředí je pamět omezení, návratu ke strachu, hodnocení , být součástí stáda. Část prostředí tvoří i uspaní lidé. Toto vše udržuje staré přístupy  a cesty, zisk peněz hraním, sázením, podvodem, image, lží. Uspané a nízkovibrační  lidé a paměti v předmětech ... mají nízké vibrace. Pohnout s nimi je těžší než s vysokovibračními. Pošleme prosbu...svůj vzorec, rytmus srdce je cíl Země. Vzepřít se  snáz ovlivní PC ...má vysoké vibrace , info v PC ...nové , evoluční. Je potřeba působit na všechny vrstvy a vzdát se svého nahromaděného smutku ...marnosti...paměti, ale i radosti . Nekoupit pro sebe , ale dát do dál k dispozici , to dobré , krásné na množení  a rozvoj, a to "špatné " už pustit k recyklaci, transformaci. Jak škubeme ten plevel z hlavy a srdcí

, tak on se brání a hledá cestu oklikou. Nechme plevel žít v té  dimensi kam patří ...opusťme ho, nevěnujme mu pozornost a pěstujme nové vlastnosti a pocity .Důležité  je si uvědomit , že ve vší hmotě je paměť , která v nás svým zářením vyvolává vzpomínky . Je to nevědomá úroveň, ale i vědomá. Uvědomte si, že vidíte trabanta a vzpomeňte si , jak jste ho v 17 řídili, ožrali se na zábavě...atd. a tak to funguje i mimo vědomí , pořád se spíná paměť. Dovolte si začít dneska bez těchto vzpomínek a tvořit na prázdné tabuli. 

Pořád něco  pro někoho uchováváme dětem....sobě....pro případ  nouze, ale tím držíme všelijakou paměť.Není důvod se bát, že zapomenete počítat, nebo řídit auto. Dnes s rytmem Země rozpohybujte srdce Země a sebe a nás všech. V rytmu lásky a změny vpřed v komptabilitě s láskou a pravdou. Otrocky se " žilo " co si o mě pomyslí druzí. Napadá někoho , že   možná právě druzí budou šťastni , když jim někdo ukáže průlom, odvahu být jiný?  Odsuzování průlomníků  je zas jen kolektivní vzorec soudit.  Ve své podstatě si každý přeje být odvážný , jediněčný  a být v tom šťastný . Tyhle názory a postoje malá část lidí žije , je potřeba odvibrovat , aby se žilo to spontánní a radostné. Aby hnací silou bylo jak se u toho cítím já ..., a ne co si myslí druzí. Stejně nikdy nevíme co si myslí druzí, to co řeknou nemusí být totéž, co si myslí!!! Jediné co fakt víme, je co si o sobě myslíme sami.

Václav Havel  pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Poselství co jsme tehdy nepochopili, a které doteď nežijeme plně a kterého se bojíme! Tehdy jsme chrastili klíči . Dnes budeme udávat rytmus srdce . Do stolu , do sebe buch... dup...buch ...dup...rozpulsujte Zemi. Kdo nestihne dne s prosím v době čtení  pomyslete na 4.10 v časové ose a udělejte , dík.

Tvoříme síť srdce , síť lásky a pravdy , která zvítězí. Už to tepe cítíte? Mrazí Vás? Je 4.10.2015   ,16:28 ....pro zpětnou vazbu co se Vám dělo , když se připojíte v jiném čase.

Rytmus srdce , Země, Vesmíru, života , jing..jang , stažení , expanze , nahoru , dolů, pravo, vlevo.

Téma 5.10,  dnes příprava na rytmus, udržet krok...tep života. Dnes paměť zpět a vpřed. Nebe, Země, lidé, do stran , nahoru ,dolů, frekvence . Při stoupání výš je přirozené mírně zpět....couvnutí a vyrazit . Posun vpřed a vzhůru musí být víc než zpět. Zpět je myšlenkový krok do uzlu chyby a nové vykročení jinak. Dolů je myšlemkový krok k pochopení  sebe  a lidí v době menšího uvědomění odspustit, usmířit a znova hop. 4.10 sedmý tón Mayu, naber energii, nebeský žebřík (nahoru, dolů, pulsace) , ale i zrdcadlo.

5.10 zrdcadlo Mayu, Etznab nejde už o to, dívat se na lidi a vidět v nich sebe...skončilo dívání se na druhé a vytváření svého obrazu podle nich! Zrdcadlo slouží i k tomu, že přijímáme rezonanci citu , rostlin , pevnost hor a minerálů, hravost a zdraví, soutěž tělem a odvahu a lásku probuzených.

4.10 začíná čínský Pes- hravost, rodina , tým -smečka, hierarchie, sociální zařazení a opakující se pokus....motivace stoupat  na žebříčku ve smečce.

Přijímat výzvy , jít do toho. Planeta Pluto kání, pád, pohled do své temnoty , zacházet s mocí , silou, penězi , souhra se Psem. Vylézt z  vin a přijmout svou sílu a energii  což jsou i peníze. Peníze jsou symbolem Svobody , Moci , síly,  bezpečí, zázemí. Umět s tím zacházet ve prospěch všech i SEBE

 ( někdo pod vinami a oběti moc dává jiným , nebo si je kupuje, šidí sebe, jiný jimi ovládá). Peníze jsou cesta , jen cesta , kterou jdeme všichni spolu , která nás spojuje. V měsící Psa  v přátelství a sdílení. Radost si něco koupit ..radost prodávání, spojení , sdílení s řemeslníkem, šéfem. Peníze jsou pojítko.Cesta měsíc 10 říjen podporuje tuto cestu , jen může být moc utrácení, podcenění, ale i více snadných zisků. 4.10-5.10 zrdcadlíme to co chceme odevšad, ale i od Universa  lásku! svobodu.

Doporučení lac caninum 30CH nebo nižší , denně . Odstraní méněcennost, oběť, službu. Navodí  zdravou soutěž a motivaci k posunu. 28 dní cucat/pít

argentum nitricum  30CH nebo nižší- organizace času, dokončení úkonu, proti úu)zkostem , strachu co bude ... sebedůvěra, žaludek. Komunikace , spojení slovem a hravou činností beze strachu.

Úterý 6.10. Cauac bouře promíchá, vyplaví  i vnese . Zrodí nové  přes pocity , dvojité city , voda bouře .9 ton žena, plození ....

Úterý den Marse  city , vůle a i odvaha. Ve středu končí jeden podcyklus tvoření hravosti a nové smečky , týmu, rodiny , ale hned jedeme dál do konce týdne. Nové šance.

 

Téma měsíce Psa:

Nedořešené emoce , láska a vztahy v rodině (angína , rýma) . Je potřeba přijmout pravdu , nevzdorovat, usmířit se, respektovat specifiku blízkých , nenutit se do náklonnosti, ale nechat je být. Mít je nějak rád se vším  jací jsou. Nevytvářet svůj příběh  o sobě o nich  jen proto, že se chovají po svém.