Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální info, rozbor dne 17.1.2015

Aktuální info, rozbor dne 17.1.2015
 
MVDr. Simona Müllerová
 
Dnes  čtyřnásobný zásah do osudu, starých vzorců, zvyku, přes energii úspěchu, štěstí, informace a mazání karmy. Tvorba nového osudu, mazání starého dosud stvořeného osudu. úskalí dne - vzdor, držení starých zvyků, prosazení své pravdy, bolesti hlavy, kostí. Pozor na unáhlené soudy, kritiky. Pozitivní  aspekty - osvobození se, zvýšení pozitivních vibrací, nový začátek v práci, kariéře, rodině, moudrosti. 
 
 

Včera byl den na překódování fí - fibonačiho číslo zasahuje do osoby i osudu a karmy. Nová příležitost v této evoluční době paměť předků, staré moudro jsou prospěšné základní paměti, stavební plán pro novodobé evoluční formy stabevebních látek hmotného těl. Propojujeme se s dimensionálními formami našeho bytí, minulost se prolíná s budoucností a tvoří naši formu a obsah teď a tady .  V době prudkých evolučních a galaktických přestaveb jsme náchylnější ke znečištění chybnými vzorci, programy v prostředí. těla jsou citlivá na vlny. Když si dva vaši sousedi pustí horor, depresivní film, přichází do prostředí vlnové kódy, toho filmu. Jdou skrz naše hmotná a nehmotná těla. Pokud jsou vaše vibrace podobné, stejné, nebo máte ještě otevřený receptor (dětství, min. životy) zesílí se váš program. Samozřejmě to platí i ve smyslu amerických romantických filmů s happyendem. vše nás programuje, proto je důležité si vědomě aktivovat program lásky, zdraví, kreativity přes meditací, afirmaci, film, obrázek, pocit a tím posilovat resistenci k poškozujícím programům. Pokud sledujete opakovaně určitý program, ladíte se na jeho vlny a žijete v něm, s ním, ho ... život se pak z reality přesouvá do filmu, přenosu. To je velké úskalí lidí, příliš sledují stejné programy, neboť se tvoří, programují tím, co pozorují a v čích vibracích jsou. Vědomě můžeme zvolit prostředí, programy, které sledujeme a jejich vlny námi procházejí. 

 
Obecné info

V souvislosti s kody, výměnami duší, přestavby se uvolňují duše mrtvých, se kterými si máme odpustit, pohybují se tu duše pokoušející se poznat život na Zemi dřív, než se budou vtělovat. Vtělují se běžně na výměnu s dosavadními dušemi. Navíc se Země dostává na vyšší vibrační vlny, takže je přístupná pobytu bytostí z jiných planet, současně je můžeme vnímat, vidět elektrické zkraty, přístroje, dveře, sny, zvuky pokud jste ve vibracích lásky, odpuštění, usmíření, přejícnosti, jste v bezpečí vždy. Prostě o očištění duše převedením na vibrace lásky. Projde vám to přes vědomou mysl, odejdou staré programy, nastavte se vědomě na nové, jestli můžete,koukněte na film, obrázek lásky, štěstí, zdraví, peněz a vtáhněte základní pozitivní vzorec do sebe.