Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKTUÁLNĚ

7. 10. 2015

AKTUÁLNĚ

MVDr. Simona Mullerová

Vliv vnitřního, vnějšího prostředí, co vyzařuji to přitahuji, rezonance  (kniha, zákon rezonance). Vyzařujeme vědomě , cílené nastavení, vědomá práce  na energii. Nevědomé- geny , zážitky, myšlenky, pocity . Vše jde ven , něco si uvědomíme , něco ne. Lidé podobné frekvence se přitahují . Pokud je někdo opakovaně napadán entitami , situacemi, myšlenkami musí mít v sobě kód na příjem! Jinak danou  energii nepřitáhne. Pokud se chceme  něčeho zbavit , musíme pracovat  na vědomém i nevědomém vyzařování, trénovat a podstoupit terapii, udržovat, rozvíjet. Adaptovat na svůj nový systém, úroveň, aktualizovat  podle evoluce , konstelací atd…. Shluky  nepřehodnocených informací z dětství ze zápisu duše před inkarnací aj… jsou dalšími zářiči, které nás někam vedou.

 

Dobré i špatné ,l idé s pozitivním pohledem  mají menší napadnutí   negativy , nízkými energiemi, než lidé smutní, uzavření, úzkostní. Smutní touží po radosti , ale vyvést je , zvednout je  stojí více sil  ( jejich kamarádů, Universa) než u člověka s jiným založením. Pesimista prvně vidí problém a pak ho řeší , čímž ho přikrmí pozorností a musí tedy řešit  větší problém . Optimista  vidí problém taky  a prvně nasazuje řešení  a cestu, proto si problém nezveličí! To čemu věnujete pozornost roste…silí ,ať už tomu věnujete pozornost jakoukoliv!!!! Máte nenávistného souseda , buď ho převibrujete láskou, nebo ho posílíte odporem, nebo ho odkloníte lhostejností. Jak na něco zapomenete, přestanete pozorovat  zmizí to, nemá to živnou půdu.

 

Pokud vysíláte lásku k sousedovi  nenávist , nejprve taky vyroste  živená láskou pak se změní , když máte sílu lépe pozorovat  souseda jako takového s láskou. Nejlépe ho ignorovat , odpoutat hned pozornost a intenzivně se zaměřit  na jiné téma , čímž tělu a Universu ukážete , že Vás tato tématika nezajímá. Přijde za čas  v další fázi vaší připravenosti , pokud je vašim duchovním principem  růst , práce s lidmi. Pokud se máte věnovat duchovnu, pak přijde prověrka  z duchovna , entity … Kdo je více zemský je napadán a odměňován hmotou … cukrem a bičem…. V oblasti duchovní prožíváme pak agape, sdílení vyšší lásky a spojení stejně jako znečištění entitami vyšší úrovně. Dokud jsme v dualitě , pak nás tyto prožitky posouvají denně  jako den a noc. Je potřeba měnit strategie vypořádávání se s pokušením o konflikt  a pokles energie  prací na sobě a změnou.

Frekvence  směrem k lásce odpadne znečištění nízkými úrovněmi ( smutek, úzkost, přežírání, krádeže), ale přijdou vyšší negativní opační  na vyvážení. Jako kdysi jste čelili pokušení krást, chlastat, pak velitel, prokletí, zatracení, černé magii…podle své úrovně. Je to výcvik a vyvážení , je to nekonečná cesta ke světlu , cesta hry a vývoje na této cestě. Musíme žít  a denně volit , které frekvence použijeme  co budeme pozorovat, co budeme tvořit!! Homeopatie …terapie zvedne frekvence  ke světlu , ale člověk  sám musí nejen držet , ale i rozvíjet  denní činnosti , jinak klesá nebo jen stagnuje , ale protože vše  se vše mění ke světlu stagnující  člověk je níž a níž jen tím, že výš je planeta . proto se opakují témata , únava , smutek, znečištěn entitou , protože člověk sám nestoupá  úměrně době! Neudrží terapeutické nahození a rozvoj, aktualizaci , adaptaci , pokud denní práce na sobě  a tvorbě světla  není úměrná tempu jemu určenému, pak je denně znečištěn  pouhým zpomalením. Každá nižší myšlenka… smutek.. úzkost.. zášť .. lenost  stáhne dolů, musí být odžita a co nejdříve nahrazena něčím světelným radostným , láskyplným. Denní rytmus  každého na cestě  vpřed  a vzhůru, pokud si dopřejete  nízkou emoci  dopřejte si vysokou ať vylezete výš, jinak Vám nebude dobře. Denní vypořádání se s znečištěním se  může usnadnit  předchozí tvorbou světla radosti, lásky , výzvy nikdy neskončí jsou hnací silou rozvoje.

 

Středa – změna vlastních pravidel svého pohledu na věc, reorganizuje Vás společensky,  pohled a sebe, zařazení v různé skupině lidí. Konflikty , změny, názorové střety. Vše má velkou šanci být pozitivní.