Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuálně - archetypy

22. 8. 2016

Aktuálně - archetypy

mvdr. simona mullerová

Čistí se planetární zátěž církví a poškození pravosti vztahu v páru.Téma vzdělaných žen, léčitelek... jako ohrožení pro muže. Dnes 22. (země, vzepření se naučeným, vnuceným vzorcům). Pondělí den Země a Luny, tojitá 2. o ženě , o tajemnu, vcítění. Požádáme o návrat ryzího ženství v jeho archetypech. Žena, matka,vědma, bohyně , milenka, manželka, sestra, dcera ,královna aj..... jako bezpečná pro muže.

 Určena k rozvoji muže a současně ona se bezpečně rozvíjí s mužem. Transformace epigenu, výplach zemským vzestupným a sestupným nebeským proudem od programů, které nejsou primárně vaše, resonující s vaší pravou podstatou. Půjdeme do předků a inkarnací. Každý z nás je nebo byl žena a každý pochází z ženy . Muž je spolutvůrce, ale pocházíme tělem z ženy

To je půda, ze které jsme se zrodily.Omezení jsou vesměs nevědomá. Je to skryté řízení nevědomými programy. Vyzařujeme je, tím si vytváříme subjektivní realitu a na základě filtrované interpretace  opět poškozující příběh. Porozuměním principu a ativní činností k nápravě -  myšlení, navození jiného pocitu. sebeterapie proudy, poklepem.... vytrvejte pár dní. V pátek 9.ton, žena , těhotenství, porod,zrod nového. 

Přijmeme nově sebe a naše děti bez traumat ,zjevných a skrytých omezení. Pátek je Kan 9. zrno, jádro a zrod- úžasný den. Pátek je den 6 . Venuše, rodina, domov, sex, láska. Do pátku se očistíme, použijte co umíte a běžte na terapii, masáž, do vířivky, aerobní sport. Každému z nás chybí jeden nebo více programů a rozvoj ryzosti. U mužůl princ , král, rytíř, mág, bojovník, milenec , Budha, syn, bratr , otec, děd, mudrc aj... 

Do pátku doplmíme......Individuální realizace přijde, hlavně přijmout vše  v sobě a druhých. Kustovnice patří mezi lískovité, v ČR neplodí (lilek, potměchuť, vraní oko, blin, rulík, durman, mandragora, tabák)!!! Jídlo brambora , rajče, paprika, lilek. Lilkovité mají napojení na magii, léčitelství a mohou vyvolávat návrat vzpomínek. 

V souvislosti s čištěním archetypu čistíme rostliny a jejich síť. U mužů přidávám král, papež, soudce , Bůh.... velmi zajímavé jak mi tyto archerypy vypadly a lilkovité mi je připomněly. Dnes je Ahau , završení 20 ti denního Mayského cyklu. Zítra bude iniciace , plán na dalších 20 dní. V treceně Cib se vracíme k moudrosti předků. Přijměte vědomě čistotu archetypu a adaptaci na váš individuální inkarnační kód.