Jdi na obsah Jdi na menu
 


31.7.2016 - Aktuální Info ke dnům

31. 7. 2016

31.7.2016 - Aktuální Info ke dnům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

červenec  2016

31.7 Etznab 9. , končí tvorba osobnosti ve vztahu, rodině a zítra začne tvorba pracovních osobností. Začněte dnes chystat a zítra pokračujte iniciací plán, strategii práce, fanancí smluv, společníků. Dnes dokončete uvědomění si , pozici ve vaší rodině a mezi blízkými, nastavení zrdcadla, vyvření odpadu.Nové zaměření, kdo jsem, co chci. - zítra už tudy a jak.

Léčivé energie - používají se energie Země aj. planet, nebe,rostlinné, božské, čakrálkní. Každá energie má jiné frekvence. Mnoho lidí vlivem poškození a bloků je rezistentní na energie lásky....  Božské energie jsou frekvenčně  vysoko a tělo je nemusí zaznamenat, může se jich i bát. Zkuste říci muži kolem 30 až 40, budu tě léčit láskou- zavře se. Ale budu tě léčit energií dubu , to se mu bude líbit. Silný strom je bezpečný. V rámci  cesty individuálního růstu používám energie podle úrovně vyvinutí, otevření....poškození člověka. Zraněný člověk obvykle umí sáhnout na strom a ladit se.

Protože vše uvedené a jiné obsahuje lásku a "Boha" vniká to nejčistší pomalu dovnitř jedince . Evolučně máme poškozené receptory na lásku  a vlastní zdroje lásky. Lásku v sobě a kolem musíme uzdravit krok po kroku. Používejte zatím ty energie , které jsou vám a vašemu objektu léčení bezpečné, známé, příjemné ( např.i ženy se zpočátku bojí energie Venuše  láska , sex, přízeň vlivných osob být opečovávána). Jsou zvyklé pracovat, dělat věci sami- nebýt vděčná a zavázaná, proto je lepší volit jednodušší variantu  ženy a sexu, lilie.

Jsme v době, kdy zájem o nápravu stoupá a lidé zkouší cokoliv  (ayahuscu, konopí). Nabídněte jim- ženám růženín, adular, lilii, lípu , delfína. Mužům tygří oko, aventurín, dub, lva, koně.... stačí pomyslet. Jsem v rezonanci s čistou podstatou delfína. Paní xy je v rezonanci s....  Pracujeme vždy s čistým úmyslem, v souladu s boží vůlí, ve prospěch všech zúčastněných. Přát lidem, člověku  to nejlepší pro něj může obsahovat i poslání, přání, že je v rezonanci s čistou podstatou.

Je li náš úmysl skutečně čistý přijde k objektu kam posíláme přání- to nejlepší. Není li náš úmysl čistý a manipuluje pak filtry dobra zachytí negativa . Nepoškodíme toho, kdo nemá v karmě  nutný prožitek být poškozen. S nečistým úmyslem vytvoříme karmusobě (zátež přicházející zvenku) z myšlení lidí je mimo jiné výzva, aktivace vlastních sil. Hnací síla růstu pozitivních frekvencí, aby nás ty nízké neznečistily. Současně čistý úmysl a vysílání k jiným umožní napojení se na pozitivní  proudy  a růst vlastní energie. Vše je o podstatě úmyslu  s jakým přistupujeme k energii.