Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.9.2015 význam dnů

3. 9. 2015

3.9.2015 význam dnů

Každý má vymezený čas na prožitky. Lidé si musí něco prožít než umřou i zvířata, úkol... naplnění lásky dát jemu a on přijmout. Péče , pozornost, objem času. Zvíře ani člověk nemůže zemřít dřív než on a okolí splní co mají, jinak se to přenáší do dalšího života nebo na blízké- zákon karmy.
Těla se musí vzepřít !!! Požádat o nápravu škod!! O vylepšení u Boha, u Rady , Federace !Nejlépe ještě dnes. První den hada Chicchan.
Těla nemůžou za zákon karmy ani za zásahy cizích entit, je to hra duší a Vyšších Forem s těly (těla bohužel dělají stejné pokusy se  zvířaty, a rostlinami, minerály. Vše křížíme, zkoumáme, pitváme . Pokusy za živa i za mrtva. Sice vzrůstá  cit ke zvířatům, ale kameny jsou pro většinu "mrtvé " a rostliny sekáme, hubíme aj... taky snadno.Pro vyšší Entity je tělo někdy něco jako pokusná myš, nebo nízká forma bytí bez práva a požadavků. Dlouho a stále se větší část populace domnívá, že člověk je nejvyššé  forma bytí na Zemi i třeba jediná forma v Galaxii. Popírají jiný život, Boha  ( hlavní řídící jednotku části vesmíru), tím se zákonitě stane , že jsou posunnou formou pro vyšší Entity .Tak jako máme mezi sebou citlivé, ohleduplné lidi jsou i síly dobra co chrání a pomáhají. Momentálně jde o vznesení žádosti každým jednotlivce Bohu - o nápravu škod na tělech a vylepšení. Sama těla nemají sílu a možnost se vyvíjet rychle k lásce , radosti, neboť jsou pod tlakem neprobuzených lidí, Entit, co nás- těla používají pro tz. vyšší cíle  ( z jejich pohledu). Je to pro ně jakoby plevel a mravenec a laboratorní myš. Vznesli žádost o změnu přístupu.
Dnes je 1 den chicchan 2 den 9, dnes je nejlepší se obrátit nahoru a vznést prosbu! žádost! stížnost! spojme se.