Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.8.2016 Rozbor dne

18. 8. 2016

18.8.2016 Rozbor dne

mvdr. simona mullerová

Čtrvrtek 18.8. den o penězích , strachu, obchodech. Silný den na obchodní věci, nová nastavení, komunikaci, smlouvy apod.
Iniciační den terecny Cib . Moudrost, síla bojovníka, umocnění pozitivního.Začínejte nové věci............ nově ,lépe a jinak.Den o strachu  zejména finančním , čili je to výzva dne.Víte to, takže nepodlehněte.Když víte , že bude 30 stupňů , nedivíte se , že vyjde 18. Nedíváte se proti slunci vezmete si brýle .Proti strachu odvahu, která je součásně obsahem 18-9. Den 18.8 a Cib mimořádná moudrost a síla,využijte dne. Mlže být radikální řez.v osudu. Rovnováha, spravedlnost, mega moudrost, pokud vše nepohltí strach.

 

Primární příběh – bloky zranění

Pod vlivem primárního příběhu..... dětství.... nemají na výběr. Strach a poškození je tak velké, že tělo sepne program... není na výběr. Strach je lež sobě... druhým. Čtěte Tzolkina z neděle. Mistrovské zasedání, běžte tam...získejte důkaz, že to funguje . Požadujte výmaz primárního příběhu, jeho následku z vás a prostředí.

 

Blok uvnitř vás  k něčemu vede , což nerozpoznáte. Jde o vědomý hovor se sebou a vědomou znalost, že lidé mají bloky. Pokud nežijeme ve štěstí a lásce, zdraví... musí to mít nějaký důvod a je potřeba hledat PROČ . Jako to, že jste s mužem a nechcete se mu otevřít v lásce. Vám to přijde normální?

Důvod - zranění v minulosti - blbost, odbloklé zranění.

Zranění v přítomnosti může být , lidé se zraňují, to je cesta...prožitek.... a musí se s ním umět pracovat,komunikovat a hledat cestu k pochopení sebe v bloku a pochopení chování druhého. Vyhodnotit tu interakci!!!

1. zranit vás v jiném čase než teď, byl jiný .... vy jiná...... Je moudré odpustit a mít odvahu jít dál.

2. zraňuje vás denně... proč vás zraňuje, čím...? Je to tím, že máte požadavky , očekávání, povahu a on samozřejmě taky. Nízká úroveň bytí je zraněná tím, že se druzí nechovají podle našich potřeb. Nízkovibrační vlastnosti určené k přepracování a vývoji.

3. msta, chcete někoho vlastnit ........... mít ho doma, aby nemohl mít jiný vztah a přitom mu nedáte co zase potřebuje on. Udržování vztahu  na   nepřijatelné, ale citově ploché úrovni ( to má hodně lidí). Msta mužů obecně , nebo msta muži konkrétnímu. Skoro vždy jde o nevědomý program. Samozřejmě to mají i muži, mstí se ženám, že jsou s nimi. Nemilují je, zahýbají jim a zdůvodňují to všelijakými ušlechtilými myšlenkam

4. strach být sám - částá vlastnost, proč jsou lidi spolu, aspoň nějak spolu být

5. vděk a vyhovění druhému, který chce vlastnit

6. finanční důvody...... nicméně všechny tyto věci nepatří do evolučního života člověka a člověk si musí sám skutečně zkoumat, je li ve vztahu bez lásky kvůli karmě, primárnímu příběhu, starým zraněním, pýše, majetnictví, strachu, vděku.

Lidé se nemají docela rádi. Povaha jim  nedovoluje udělat radikální změnu. Vše je , ale u obou nevědomě!!!! Vědomě si rozhodně nechtějí ublížit. Vede je vnitřní hlas, cosi uvnitř .......co se s vámi zžilo a co nerozpoznáte.