Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.7.2016 Téma dnů

17. 7. 2016

17.7.2016 Téma dnů

  v souladu s vibrací a stavem vesmíru sluneční soustavy se dnes rozkmitává 8.ton Mayského biorytmu, ve dni kinu - KAN. Čístí se zrno, jádro, lidi, Země . Brány se otevírají, aby odešlo  to, co není v souladu se záměrem evoluce Země a člověka. Uvízlé části Já ( těla, duše, ducha). Astrální formy aj. se přemístí tam, kam mají , pro celistvost a vývoj Entit , kterým chybí nebo přebývají, Prosím řekněte si , jsem v rezonanci s ryzí podstatou Kan 8 a napojuji se na očitsnou restrukturalizující sílu ( nemusíte přesně) , jen si to uvědomte.

 

Blokem poškozená svobodná vůle vede člověka proti sobě, aniž by to POZNAL rozumem přijatelným zdůvodněním proč nikam nejít , jíst špatně, odložit pohyb, uzavřít se lásce.... Pokud budeme všichni stále respektovat  svobodnou vůli ( bez rozlišení , je li pod blokem, nebo je li to jeho specifická podstata) pak budou lidi i nadále ležet, žrát, krást, lhát, hrát. v rámci posunu je potřeba s čistým úmyslem  vytvořit občas tlak, nátlak na svobodnou vůli, volbu a donutit tělo (pod blokem), zažít něco jinak. Požádejte o vedení

Často se klienti ptají  jak to udělat. Jednoduše -"prosím ovedení" a pak je potřeba mít odvahu, zkoušet a sledovat , co se bude vylepšovat.