Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝZVA, PROSBA O POMOC !!

21. 9. 2015

VÝZVA, PROSBA O POMOC !!

MVDr. Simona Mullerová

Podle diktátu psala Eva Matoušková

Září 2015

 

Kryon z magneticke je bytost, podporujici zemi , ale bytost neznala telesných inkarnaci pocitu, a schopnosti tela. nepopiram, jeho pozitivni vliv, ale pristupuji k nemu velmi opatrne nebot citim vazny nedostatek v podpore a rozvoji fyzickeho tela jako specielni pozemske formy byti. cely tento muj text je soubor nazoru forem byti, Simony Mullerove neno dogma je to ma pravda, kterou vam nabizim na zvazeni. lide nauceni byt stadovymi ovcemi poslouchaji sve "guru" a bezhlave prijimaji jejich nazory. jsoujim tak otevreni, ze jsou jimi nakonec poskozeni. aktivace 6 vrstvy DNA kterou prasazuje Kryon je zasadni poskozeni dusí pozemských tel, vznasim stiznost ke kosmickemu řádu a k nejvysím institucim dobra i zla. tyto zasahy neodpovidaji dualitnimu systemu, ktery mame zit a kam vede evoluce. entitty ktere zasahuji nas chteji prevest do svetelnosti po svem. lidi, potrebujte v ramci sve svobodne vule prozument principum udelat si svuj VLASTNI ODVAZNY PRISTUP K ZIVOTU. nemuzete zit porad pod vlivem politiku, rodinne moralky spolecenske moralky a nazoru nejakych NEZEMSKZCH entit, ktere naprosto nemaji "paru" o tom co se deje v telech , kam se tela bvubec dostala a co tela citi.

tento stav se oept evolucne opakuje, snaha nekam posunotu kvet zivota vradoby v dobrem umyslu dojit ke Svetelnosti, je tonove "nabozenstvi" kteremu spousta otevrenyh idi podleha, aniz by zohlednily proces duality na zemi a vyvoj pozemských druhu. (forem bytosti)

ani Kryona ani me ani nikoho nebrete uplne vazne, ale spojte odvazne mozek a srdce a zamyslete se co chcete odzivota co vam chybi, proc to nenachazite..... ma být skutecne spojeni muže a ženy pouze za ucelem sexualnich prozitku nebo plodeni dětí?

v dubnu 2015 se vyvoj k multidimenzionalni ( telesne , srdecni, dusevni cakralni auricke ) lasce odklonil a jako ve stredoveku bylo lidstvo nasmerovani k posmrtnemu zivotu k touze po svetle aniz by byl splnen prirozeny proces kultivaci fyzickeho tela.

lidi prosim vzpamatujte se, zacnete uz opravdu odvazne myslet a citit, dovolte si tuhle krasnou planetu zit dualitne se vsim co nam umoznuje.

povolavam z planety Lasky, Pratelství a míru pomoc a prosim pridejte se a nenechte chatrat v telech bez lasky , bez sdileni tepla dotyku a bez rozvijeni forem monadicke lasky tela!!!!!!!!!!!!!! ( muž a žena na vice urovnich)

 

kryon jsou lidi, kteri prijimaji chanelingy od Entity Kryona na cle Zemi. nic proti nim, ale kazde telo musi mit svoje srdce a mozek a zit podle nej a ne podle chanelingu kryonu. sechny tyto chanelingy sjou navody k uvedomneni si sveho vlastniho navodu, jsou rozhodne z velke casti pravdive a prospesne.

 

spousta guru a vysokovibracnich a vyvynutých lidi jsou znecistena odklonem od fyzickeho tela a nechava telo chatrat spatnou stravou, nedostakem pohybu, nedostatkem studia rozvojem vzdelavani a samozrejme odpiranim si lasky.

vím, že tela zejmena tech velmi vyznamnych , predevsim mužu necítí. vnitrni strach a zasah z venku (entity, a spolecnost) jim zastavili city. touha po lasce je u nich teorii. je to proto , že mocenske organy vesmiru maji dualitni zamery, tedyjsou i tedy ti kteri mam skodi. a je to i proto že tito velmi vyznamni pro Planetu si odzivaji svuj trest za manipulaci s lidstvem a Slunecni soustavou, to co oni v dobrem umyslu udelali obyvatelum slunecni soustavy si nyni prozivaji v telech.

kdyz jim hromadne odpustime a dovolime jim citovost a vsechny formy lasky, kdyz jim dovolime mit vnitrni videni uvedomi si, tito poskozeni - nejvyssi a nejdulezitejsi kde je chyba a pres sve pocity napravi skody a pomuzou nam, vyvest nas z manipulace od jim podobnzch entit.

neni cas na smutky, vinny. litosti, msty zadostiucineni oběti. mame spozdeni. potrebujeme okamzite radikalni viceurovnove odpustit, tem kdo to zpusobil a osvobodit je od vin. protoze pravve oni vedi, jak lidtsvu pomost, ale boji se pravdy o sobe. v tetochvili je to rozum moudrost a vzdelani, kazdeho z vas kdo to cte, abyste premysleli osobe a o druhých.

hod kamenem do hejna hus, potrefena se ozve.

 

geneticky upevnovana poslusnost, podrizenost, uz to neni vliv anunakyu ,ani Ovladacu, ani Pocitacových specialistu z vesmiru. presto nam zustava v tele zvyk nekoho nebo neco poslouchat. a v podstate neexistuje clovek, ktery posloucha jen sebe sama, sve srdce a otevreny castecne osvicenz rozum kazdy se necemu vzpre,a le jde na jinou cestu autority nebo systemu viry. vsichni hledaji na koho se napojit, podle koho jit,

Citat jedne vedmy : chci jit za Bohem, ale nevim ktery to je.

tela hledaji vne vedeni, ale vedeni je v aktivaci srdce, kazedeho jednotlivce. a slyset hlas srdce a spojit ho z mozkem.

mozek neprijima hlas srdce ale mozek potlacuje hlas srdce. jednostrany vliv, pisu o 92% obyvatel.

obrovsky strach co se stane, kdyz mozek uslysi srdce. srdce Zeme aktivovane na jare, opet stratilo spojeni se srdci těl a dusí. mezi dubnem a cervnem se neco stalo