Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prosím o značnou podporu, všichni sobě, navzájem...

10. 11. 2014

Prosím o značnou podporu, všichni sobě, navzájem...

 

Na planetě Zemi je normální, přijatelné, žít sám, nemít vztah nebo mít problémový vztah. Případný láskyplný, harmonický vztah je podroben pochybám, strachu, závisti.

 

Potřebujeme si navzájem dovolit mít harmonický láskyplný vztah s minimem problémů, kdy problém vede k rozvoji osobnosti a vztahu a jeho vyřešení vede k prohloubení lásky a sdílení.

(Zábavou mnoha žen je pomlouvat muže...pomlouvat vztahy.. a ženy by přišly o tento druh zábavy, kdyby byly milované. Muži by naopak přišli o vysedávání v hospodě, když by pivem nezaplňovali samotu, utěk od žen.)

 

Dovolme si být jiní, nadčasoví, mít lásku, domov. Proto pár lidí lásku tají i před kamarády, protože se dle starých zvyků nedočká podpory, ale varování a prohlášení, že to stejně nevyjde.

Jeden člověk neodolá tlaku skupiny, která jeho lásku ničí. Oni zasévají pochyby a strachy jít do lásky a vztahu a společného života.

Musíme se spojit, postavit se za lásku, navzdory všemu do toho jít, přestat pomlouvat...utíkat...před opačným pohlavím, pustit ho k sobě, do sebe a řešit... měnit...vyvíjet to, co teprve přijde.

 

To, co dosud známe jako fungující dlouhodobý vztah, jsou obvykle zvyková manželství některých z rodičů.

Srdce ovšem ví, že to není vztah na lásce, úctě a hlubokém sdílení.

Nemáme model delšího láskyplného vztahu.

Několik z vás je na začátku... Držte se, nenechte to nikým zničit, nenechte se odradit starými zvyky prostředí.

Muži můžou na pivo, i když budou milovat ženu, ale nemusí utápět mozek... Ženy mohou tlachat, ale nemusí tvořit pomsty a pomlouvat muže.

Jediné, co ztratíte v opravdové lásce, je samota.

 

Nevědomá potřeba přijatelnosti vede lidi k potřebě obecného vzhledu těla, oblečení, druhu zábavy a, bohužel, i nemít vztah, který funguje.

Potřebu začlenění hledá mnoho lidí v in vzhledu, účasti na nízkých zábavách s drogami, alkoholem, zatímco práce přijetí a začlenění je v objetí ženy a muže, s pocitem důvěry, bezpečí, vědět, že i když chybuju, miluje mě a pochopí, že můžu mluvit pravdu o sobě a všem a najdu porozumění.

Když přijmete vztah, lásku, jako celek, a víte, že jste pevnou, nedílnou součástí toho celku, pak jste přijatelní s akne, sádlem, starým autem, pak máte jednotu v sobě a všechno se změní.

 

Spojte se s láskou!

Pojďte, lidi, zkultivujeme veřejné mínění o přijatelnosti a dovolíme si mít láskyplný fungující vztah.

 

Důvod, proč se člověku nedařilo dosáhnout cíle, byl dříve v oblasti karmy, čili zákona příčiny a následku z více životů.

Úkolem části tohoto života bylo karmu odžít.

Dost lidí má vesměs odžito, nebo terapeutem nebo Polem vyčištěno.

 

Dalším důvod zejména v tomto období jsou kódy přesvědčení o sobě, o druhých, morální kodexy vložené jako dogma do dítěte a dítětem přijaté jako jeho vlastní vzorec života.

 

Třetí zásadní důvod v 5.dimenzi, kde se Lidstvo nachází, je tvoření, cítění.

Pokud cítíte teď smutek, pak následující minuty...hodiny...dny žijete smutek.

Pokud tvoříte lež...iluzi..., žijete následné energie příslušející. Čili neúspěch, vztek druhých, ztráty.

 

V páté dimenzi dobíhá dualitní pojetí světa, takže bude ubývat negativ, např. smutku, závisti, nenávisti, lží.. a přibývat štěstí, pohody, lásky... Za předpokladu, že budete kvalitně tvořit denně pozitivní, úspěšné, radostné události svého života.

Spějeme k tomu, že zásadní vliv na úspěch, štěstí, má myšlenka a pocit, takže jak myslíte, jak se cítíte, přichází  vám odpovídající odezva z prostředí.

Další věc starých duší a Vědomých lidí jsou jejich paralely, dimenze, galaxie, kde se dořešují témata bránící  lásce a štěstí.

Pokud ale žijete pravdivě, čili říkáte, konáte to, co cítíte uvnitř, pak co nejsnáze proplouváte životem.

 

korekce: MVDr. Dagmar Peterová