Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč je nám teď takhle

4. 12. 2014
Proč je nám teď takhle
 
Energeticky můžete být dole proto, že procházíme soustavně čistkami, odpařujeme stará omezení, a chce se po nás abychom si uvědomili své stíny, přijali je, a bez odkladně začali dělat kroky k jejich nápravě. u jiných lidí jde i o to, si uvědomit, že máme skryté vzorce chování z dětství, naprogramované rodiči, v letech kdy je naše tělo, náš mozek bez obrany přístupný programování z venku . současně v té době vznikají naše vlastní reakce, vyhodnocení na tehdejší situace. vyhodnocení odpovídají stupni duchovní zralosti, proto jsou obvykle spatná z dlouhodobého hlediska. přísluší ale dané sitauci. Řekněte, jaké dítě může ale plně vyventilovat svůj pocit, a následně pochopit příčiny a následky, a jaké dítě může umět nést zodpovědnost za své pocity a činy. 
Tyhle problémy se v nás ted uvolňují procházíme těmi bloky z dětství, takže dožíváme pocity , které jsme nemohly ukončit tehdy. Současně jsme světelným polem zbavováni programu,které nás odchýlili od božího plánu nebo i plánu duše tlakem prostředí. Svobodná vůle člověka je sice málo procent, proti vůli universa a vuli matky země, přesto svým soustavným mnohočetným působením způsobuje nahromadění tolikerého zla a poškození za desítky tisíc let. Výsledkem je často zoufalý pozemšťan bojující o štěstí a lásku a vlastně vůbec neví co je štěstí a co je láska. Proto ani nemůže dostat to, co chce.  Příští rok bude navozovat rovnováhu dobra a zla, spravedlivě řešit různé spory. Naváže na karmickou očistu letošního roku. Letos se řešila karma, čili příčiny a následky z min.životů a z životů předků. Příští rok se bude řešit osud, tzn. cíleně nebo uměle, vědomě a nevěomě, vytvořené překážky v osudovém plánu. Zkuste se nacitit, odkud pochází  současná slabost, v které fázi života jste i už prožívali, situaci přehodnoťte a tělu do té situace řekněte - že se se situaci a se sebou usmiřujete a uzdravujete situaci i sebe a přijímáte děj, který byl a vědomě měníte a tvoříte děje a pocity, které jsou. 

Tyto dny zejména od pondělí, se řeší vztahy matek a dcer, nevyřčené pocity a nedožité, dětské křivdy a zrady ze strany starších.