Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozemští andělé. Emoce

3. 1. 2015

Pozemští andělé. Emoce.

MVDr. Simona Müllerová, 3. ledna 2015

 

Pozemští andělé jsou tu proto, aby transformovali vyšší vzorce na přijatelné pro pozemšťany. Vysoká energie lásky a štěstí je pro pozemšťana nesrozumitelná, proto se musí zpomalit, zhrubnout, aby byla vnímatelná. Pak posune pozemšťana na rozšířené vnímání a on je schopen postoupit na příjemce vyšší frekvence. Proto má pozemský anděl lidskou podobu, povahu a osud. Jinak by byl neslučitelný s lidmi. Míra zátěže transformátorů čisté lásky a světla je různá, aby zasáhli všechny vrstvy populace.

------------------

Emoce jsou nakažlivé, jak špatné, tak dobré. Na špatné máme více receptorů, vzorců a jde to snadno až dolů. Je to totiž vlivem gravitace snazší než výskok, let.

Vědomě si ale můžete vybrat, čím a od koho se necháte nakazit. Nakažení chřipkou je pro lidi běžné a přijmou bez přemýšlení. Dokonce umí prevenci. Použijete prevenci před nakažením lítostí, pocitem oběti, lenosti… a když už se tím nakazíte, uzdravujete se rychle vědomým použitím tabletek pozitivní vizualizace, afirmací, čajem lásky…medem spočinutí v sobě. Aplikujte známý přístup k chřipce na negativistické lidi. Už nepřipusťte nakažení tímto. Nemocným chřipkou se vyhýbáte, vyhněte se kuřákům, lhářům, nabídkám zapití žalu…aj. Vyberte si prostředí, kde se nakazíte sportem, studiem, smíchem, čtením, hraním…výběr je velký.

-----------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz