Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meditace

7. 3. 2016

 

Meditace

MVDr.Simona Mullerová


Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Takze si predstav, ze jsi puda, s tekutinou kaminky, piskem a v tom, jsou koreny nenavisti, a strom nenavisti vyrusta z tebe a korunu otvira do prostredi, rozmelnime pudu a uvolnime koreny a pomalu, aby se zadny neutrhl vytahneme z tela. soucsne je potreba, ale vytahnout, transformovat auru celeho korene, spolupracovat budeme s archandelem matkou sofii a budeme odstranovat ve vsech souvislostech, pricinach asouvislostech nenvist muž k muži, muž k žene, žena k ženě, žena k muži . od početi až do zitrejsiho dne. az se tento strom uvolni z tveho tela i s jeho aurou spalime jeho drevo na zár  lasky, chemie, vasne ,stesti radosti a hravosti. z jeho popela vznikne tvoje nova puda, do ktere zasejeme hned ted i potom strom lasky, vasne , sttesti, uspechu, kravosti a radosti. tento strom budeme laskyplne osettrovat, a podporovat v rustu.

cely proces si presdstavuj na sobe, svych blizkych a v souladu s bozi vuli ve prospech vsech zucastnenych s cistym umyslem to aplikuj na kohokoliv a kdykoliv.

svuj strom lasky radosti a hravosti, stesti...... denni disciplinou tvaruj aby si spravne podporovala jeho silu ke spravnym radostem a lasce, aby clovek neztracel energii na nizke raodsti, obecne, prejidani se, hractstvi, apod. zalevej ho vodou citu k sobe sama i k lidem obecne. strom lasky potom bude silny a bude moci odevzdat cast sveho dreva na ohen ve spirale casu pro vyssiuroven lasky, stesti,hravosti, radosti, splennych prani apod. tim vytvori popel jako nevou zivnou pudu v ramci kolebehu osobniho vyvoje lasky, stesti, hravosti apod. pripust tento kolobeh m neurcuj casove kdy nove zasazeny stromek bude schopen odevzdat cast sveho dreva do kolobehu, dulezite je aby ti bylo dne o dne lepe, aby jsi se citila silna, v pocitech, lasce, a hrovaosti apod. ikdyz budes na vyssi urovni lasky, a radosti nez spousta jinych lidi, muzes s nimi sdilet i radosti nizsi, napr se nekdy kprecpat nebot setkanim s vyssi vyvojevou formou se nizsi fromy posouvaji výš a ty budes potkavat sa sdielt s temi vysimi a budes dal predavvat smer vyvoje tem nůizsim.

vsichni jsme rozvrsveny na rúrovnitel i dusi, tkaze je skutecne maeuzi mani velka variabilita.

ted provedu kolobehem ijendu, ....