Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info k těmto dnům – chanelling

21. 7. 2015

Info k těmto dnům – chanelling

Sekce chanelling

MVDr. Simona Müllerová

Korekce MVDr. Dagmar Peterová

Červenec 2015

 

Každý měl karmu. Dožíváme následky. Spojením s více lidmi se karma zesiluje.

Ale v případě pravdy...čistého úmyslu může být řešení úplně zázračné. Pokud jste fakt čestný, pravdivý...vyřeší se to zázrakem, ale ten zázrak vypadá jinak, než čekáte.

--------

Deficit rodičovské péče způsobuje nemožnost samostatnosti. Staré programy plnit plán...osud.. jak má vypadat dětství, dospívání...Naprogramovaný mozek nechce dál, dokud nedořeší staré, nedoplní deficit.

Muži jsou chlapci...neschopní rozhodovat, mít zodpovědnost...ženy jsou doma, neumí žít manželku...matku...

To vše se teď mění...tyto dny.

 

I lidi, co se milují, se mohou hádat. je to jen bouřka. Přirozený jev, výboj...hřmění.. Lidi vidí osobní útok, když jim někdo řekne pocit, názor..., který není pochvalný. Lidi zapomínají, že ten, kdo mluví, mluví o svých pocitech, názorech... Nevztahujte vše na sebe. Nechte druhého mluvit a neberte to osobně.

Tím se teď čistíme jako lidstvo. Lidi se mohou milovat, mohou být spolu šťastní a mohou!!!! si říkat otevřeně názor, který je jiný, než názor druhého.

Doba směřuje k tomu, že spojí lidi, co chtějí, dělají podobné nebo totéž. Zásadní problém ČR je ten, že všichni chtějí Klid, jenže klid je smrt!

Pohyb je život.

Nikdo vůbec neví, co vlastně chce ten druhý, neboť většina lže sobě. A druhým. Chce to, co je obecně chtěné, přijatelné. Většina lidí chce být milými, přijatelnými, oblíbenými, takže se chovají jinak, potlačují to, co se obecně odmítá. Tím se většina manipuluje do stejnosti, často i v páru si oba myslí, že chtějí totéž...třeba jet na kole, neboť si to lžou, aby si udělali radost. Domněnky o tom, co chce ten druhý...v pravdě by se mohlo ukázat, že oba chtějí totéž...třeba ležet, ale neřeknou si to...nebo mají strach, co když chce každý něco jiného...domněnka, že se vztah rozpadne...bude střet.

 

Dovolte si zažít nečekanou úlevu, když řeknete pravdu o sobě. Dovolte si zažít, že se nic neděje...že to jde. Dovolte sobě a druhým posuzovat situaci, teď, v jiné době. V jiném stupni osobního zrání vás i aktérů. To, co nešlo v zimě...může jít v létě..

Ale když to nezkusíte, nestane se to...budete i nadále v zajetí zdání o vás, které chcete budit.

Jste to skutečně vy ..ta osoba, kterou vytváříte před ostatními?

----------

Únava...spavost...je daná:

1. odpojením, když Kosmos dělá ladění

2. energie okolí je tak nízká, že vás stáhne, klesnete.. a tím, že běžně kmitáte vysoko, na nízkých otáčkách padáte do únavy...spavosti, ale je to jiné, než běžná únava, spavost

3. stud, otevře se starý blok, kdy jste se styděli, vzpomínka buněk

4. děláte něco proti sobě, do čeho jste se vmanipulovali