Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čelit strachu

15. 12. 2015
 

Čelit strachu

MVDr. Simona Müllerová

Když projdeš svým strachem skrz.. budeš mít jedinečný zážitek ze sebe. Najednou zjistíš , že se vůbec nic neděje ,   byly jen tvoje domněnky , projekce bázlivé mysli zastrašované lidmi z venku. Jejich potřeba moci ovládat tvůj život způsobuje , že mluví , budí  zdání názoru , pozice , ze které máš strach.

Ale v okamžiku kdy si uvědomíš  sebe  ,v čem je tobě  dobře . Když se vzepřeš  ILUZI SÍLY , kterou oni vytvářejí zjistíš, že silný jsi ty , ne oni, že žádný problém není. Zakázat , přikázat ti něco z pozice  jejich autoritativnosti, je jen jejich zamaskovaná slabost čelit tvé pravdě, tvé samostatnosti.

 

Pokud děláš věci s čistým úmyslem a je ti v nich dobře , pak by ses měl za sebe a za své postavit všem.  Síla čistého úmyslu je nade vše a ego  a manipulace druhých. Jejich  nadvláda nad tebou padne v okamžiku , kdy se jim postavíš  a projdeš „skrz“, od té chvíle – tvého prvního průchodu skrz strach a zastrašování od druhých a skrz uměle vytvořené překážky . Už nikdy nebudeš tím, kým jsi byl ….. malým , bázlivým , všem vyhovujícím klukem. Od té chvíle budeš dospělým mužem a budeš si věřit. Domnělý problém vůbec nenastane .Zjistíš , že  se vůbec nic neděje… že všechno  bylo jimi uměle vytvořené, aby tě měli v moci.