Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpětná vazba a sebereflexe

14. 2. 2012

Zpětná vazba a sebereflexe
Požádala jsem archanděla Jofiela, aby do mě vstoupil. Měla jsem depku, smutek a chtěla jsem jeho světlo a radost. Archanděl Jofiel nám mimo jiné odhaluje pravdu o sobě. Během 100m chůze jsem si uvědomila zásadní věc.
Již delší dobu řeším otázku ochrany těla a čistotu, a říkám si, proč se opakovaně na mě a mé léčitelské kolegy lepí temné síly a proč mám během jednoho roku na sobě třetí novodobé prokletí. A v tom to přišlo. Musím mít receptory na to, abych negativní energie a myšlenky přijala, zachytila ve svém energetickém poli, jinak by mě minuly. A protože nejsem ještě dost čistá, s dostatečným nadhledem, přitáhnu to anebo to prostě jen zachytím.
I já se ještě někdy cítím jako oběť, a mám SEBELÍTOST. Nedokážu se denně stále radovat z pouhého bytí. Jsem na tom sice rok od roku lépe, ale přesto stále mám krátkodobé pocity nepřijetí těla, občasné úlety v unáhleném soudu někoho jiného a hlavně tu křivdu a sebelítost. Jofiel mi zase ukázal, že se nejprve musím obrátit do sebe, zamyslet se sama nad sebou, hledat chybu prvně v sobě.
Dnes jsem byla naštvaná, cítila se využitá a byla jsem sebelítostivá, že někdo u mě bydlí a využívá mé pohostinnosti. Po několika hodinách jsem odhalila můj minulý život, kdy jsem já poutník nebyla vděčná statkáři za mléko, chléb a spaní na slámě. Cítila jsme se tehdy nedoceněná. Nedoceněná se cítím i nyní a můj “nájemník” také. Čili stejné téma. Nevím, do jaké míry je vděčný za mou pohostinnost, protože já jsem ve vleku mým karmických potíží. Poděkovala jsem statkáři za péči, jídlo a spaní a v meditaci si vychutnala to kravské mléko a chléb. Pak mi ihned naskočila vzpomínka, když mě otec mé dcery vyhodil na ulici, bydlela jsem tři týdny u skoro cizích lidí. Já, dítě a tři bulteriéři. Kdo ví, jestli jsem jim tehdy dostatečně poděkovala. Vděčná jsem byla, ano. A denně sháněla bydlení a denně pracovala, abych si vydělala aspoň na minimum obživy. Přesto mi ta rodina dala najíst, dala mi mražené jahody. Poděkovala jsem jim dnes a znova požádala boha, ať jim oplatí jejich dobročinnost.
Vzhledem k tomu, že mi zhrubly vibrace pocity, že jsem nyní využívaná, nedoceněná, chytla jsem do pole negativní myšlenky a jedy, které se zesílily na prokletí.
Je to tím, že jsem vědma a moje myšlenky, pocity a postoje jsou silnější a mají dalekosáhlejší vliv. Je to tím, že já mám být příkladem. Proto odměny a tresty vědmy, mága, léčitele.. jsou vždy větší, mocnější.
Část jsem si uvědomila ještě před spojením se s Jofielem, část až s ním. Nyní je na mně, abych obnovila své světlo, svou radost, svou čistotu a odpustila si se všemi zúčastněnými.
A pokud jsem se rozhodla pro dobročinnost na určité období, je to mé svobodné rozhodnutí, za které nesu zodpovědnost a nemohu si následně ubližovat tím, že se cítím nedoceněná a využitá. Možná se můj poutník za mě časem pomodlí a požádá boha, aby mi dal dary. Možná už toto prozření je sám velký dar.
Přestanu plýtvat časem na vylepšování ochrany aury a čaker a čištění zdrojů negativních energií.. Ještě více, hlouběji a pečlivěji se zaměřím na sebe, na své slabiny, na sklony mé povahy vytvářet negativní ochrany.
Děkuji Jofielovi, že mi pomohl.
A vám, všem mým učitelům a vykonavatelům karmy, děkuji za to, že mi dáváte příležitost se učit odhalit mé špatné vlastnosti a nahradit je lepšími.
A také děkuji těm, kdo mi pomáháte být v radosti a lásce.
Dnes jsem si znova uvědomila a velmi důrazně, že skutečně za úplně všechno si můžu sama. Vše je výsledkem mých rozhodnutí, mých reakcí a mého smýšlení o sobě a druhých. Mé chyby jsou lidské, odpustitelné, stejně jako vaše. Podstatné je vědět, že pokud se mi nedaří, pokud se trápím, zuřím kvůli vykonavateli karmy, je to stejně jen má chyba a má lekce. Neboť na určitém stupni duchovního vývoje budu žít zemské s přítomností boží a svých charakterem, svou morálkou, svou láskou a úctou k sobě a druhým už nedopustím, aby se v mém energoinformačním poli zachytily temné síly a prokletí a jiné energetické formace, které mi ublíží nebo mě omezí.
Děkuji ti, dnešní dni, za příležitost, která mi pomohla být bohatší a moudřejší.
S.M., 12.2.2012