Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zbavení se omezení

26. 6. 2014

Zbavení se omezení

MVDr. Simona Müllerová

Rodiče tvořili děti. Několik tisíc let se děti nemohly vzepřít, musely pokračovat v tradici, chovat se, vládnout, vypadat jako rodič. Zejména syn jako otec. Až otec zemřel, převzal syn závazky, povinnosti. Nebyl prostor pro vlastní cestu, jedině útěk.

Dnes se můžeme zbavit omezení a využít jen pozitivní vtisky předků. Ale jsme zesláblí, podřízení, nevíme jak.

21.6.2014 nám vrátili jang, mužnou sílu, akci, odvahu, expanzi, čestnost. Vlivem vesmírného a zemského elektromagnetického pole máme úpravy mozku a genů. Tyto dny dolaďují zbavování se karmy tohoto života a minulých. Zrychlilo se zhmotnění, projevení myšlenek. Jak myslíte, tak se vám děje! Rychle, během hodin, pozorujte to a vylepšete.

 

Dožívá se, co jste vědomě, nevědomě stvořili svým postojem. Proto je potřeba nechat to odejít, ne držet, a začít vědomě tvořit nové. To, co skutečně chcete, bez pochyb.

Cvičení: Pomyslete, že vaříte vejce natvrdo. 15 minut. Máte naprostou bezpochybnou jistotu, že jsou natvrdo, že? Naučte se pocit jistoty, naprosté důvěry ve výsledek. Tím, že opakovaně spočinete v závěru o vejcích natvrdo po 15 minutách varu. Dokonce tomu věří celý svět a nikoho nezpochybníte a nikdo vás. Pak pocit aplikujte na další záležitosti.

 

Doba je jasně o tom, že dostáváme příležitost. Pokud ji ale neuchopíme, zpochybníme, nepřikrmíme pozitivním  pozorováním, příležitost mine.

Rada klientovi:

Je potřeba mít názor, přání, a vědět, co chceš. Udělej radikální rozhodnutí, kam chceš. Drž ho. Když nevyjde, ber to, jako že osud má pro tebe něco lepšího. Ty si málo přeješ, proto příležitosti minou.