Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vztahy v evoluci

28. 12. 2014

Vztahy v evoluci

MVDr. Simona Müllerová

Korekce, J. Ina Pokorná

Prosinec 2014

 

Je zbytečné přizpůsobovat svou povahu požadavků, představám partnera, člověk pak  ztrácí sebe, nebo je manipulován. Jiná otázka je, je-li partner inspirací k vlastním změnám. Pak je změna přínosem pro vlastní osobnostní rozvoj a je prospěšná. Partneři spolu mají být přirozeně, neboť mají  podobné názory na život. Dosud dobíhají karmické výukové vztahy, ve kterých dožíváme, co jsme sami někomu způsobili. Dožíváme, co jsme si stvořili. Chybně vysnili v tomto životě, čím dříve lekci zvládneme, tím dříve se z komického výukového vztahu dostaneme do požadovaného vícedimenzionálního párového tvoření, do skutečné lásky.

Vztah má pevný základ a trvanlivost jen v případě, že oba znají svou pravou podstatu a žijí ji, nebo ji odkrývají podobným tempem. Pouze pár spojený esencí člověka a pravou podstatou je ten pravý vztah, ve kterém jsme šťastni a bezpeční a bezpodmínečně milovaní a milující. Zodpovědný podíl mají oba účastníci a nejde nikoho násilím nutit. Kdo se nechce vyvíjet a hledat sebe , má možnost žít ve výukových karmických vztazích, které jsou z hlediska lásky neplnohodnotné, ale jsou nástrojem na cestě k pravé lásce.

Lidé, co mají z velké části zpracovanou karmu, osud si tvoří a tvoří mu ho prostředí svým smyšlením o něm podle míry slučitelnosti, podle síly tvoření každého, takže každý zásadní krok změní osud více lidí, těch blízkých účastníků života. Předpovědi karet, vědmy se týkají šancí, slučitelnosti. Co je za daných energetických konstalací možné a co vůbec možné není. Možné je vše, to ale pouze za totální transformace. 

 


--
Jindřiška Ina Pokorná
tel.: 603 30 80 20
e-mail: ina.p@seznam.cz

MVDr. Simona Müllerová
e-mail: simona.homeopatie@seznam.cz
tel: 602 559 860