Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatek ze sms, Vliv prostředí

27. 6. 2014

Výňatek ze sms, Vliv prostředí

MVDr. Simona Müllerová, 27.6.2014

korektura: MVDr. Dagmar Peterová

 

Víte, co mi připadá zvláštní, že se s tím musíte popasovat sama, když vám prasknou trubky, nejede kotel, to si taky děláte sama? Já na to používám odborníky, požádám o pomoc, přijmu ji, zaplatím a nový stav trubek udržuji, jak nejlépe umím. Popřemýšlejte, falešná hrdost, pýcha, sebelítost. Orgány v těle mají specializaci a jsou spolu v týmu. Vývoj, evoluce směřuje k tomu, že máme specializaci a jsme v týmu a pomáháme si; míru pomoci a nevyváženost doladíme penězi. Tak to vidím, že to je v pořádku. Dávat i brát, někdy za peníze, někdy za protislužbu, někdy jen tak podle okolností.

 

Vliv prostředí

Naše geny a plán duše, jméno, datum narození, vytváří prostředí, které na nás působí a tvoří podmínky podle nevědomé úrovně.

Když máme už vědomí, uvědomění si sebe, souvislostí, jsme už tak poškození prostředím, že ho vědomým úsilím ovlivníme jen částečně.

Naše vědomé úsilí je vždy vyjádřené, vysílané přes bloky vytvořené nevědomými geny, plánem duše v dětství a tím následným prostředím.

Proto je nutné změnit vliv prostředí s terapeutem, bylinami a vědomou prací na osobním vnitřním prostředí. Jedno bez druhého má malý efekt. Pokud vám nejde například práce proto, že máte na genech odmítání, nebo v buňkách paměť odmítání rodiči, později třeba partnerem, vysíláte z těla ven odmítnutí, přes které k vám úspěch nemůže, i kdybyste vědomě udělali cokoliv.

Některé esence působí na změnu genů, na změnu buněčné paměti, změní vaše vnitřní prostředí, tím se mění vnější. Esence změní také váš pocit o sobě, situaci, čili opět změní frekvenci vysílání. Co vysíláte, to přitáhnete.