Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vědomý příkaz

2. 9. 2013

Vědomý příkaz

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, MVDr. Dagmar Peterová, 2. září 2013

 

 

S postupující evolucí a vlivem vesmírných sil a léčitelů na odbloky karmických zápletek se lidstvo produchovňuje, stává se vnímavější k vlivům energetických polí a duší lidí, zvířat, rostlin, kamenů, ale i strojů. Čím více máte odbloklou karmu, tím lépe reaguje hmotné tělo na vaše přání a vědomý hovor s tělem a duší. Tím více se stáváte tvůrci sami sebe a tvůrci své budoucnosti.

Tam, kde máte odlboklou karmu a jste si vědomi pravdy o sobě, čili došlo k uvědomění si problému, pak může stačit vědomým příkazem mozku a dojde ke změně průběhu.

Příklad. Nadmete se po chlebu.

Postup: procítíte tělo s úctou a nebo alespoň se pokusíte cítit úctu k tělu. Zaměříte pozornost do třetího oka, dám vědomý příkaz mozku ke zrušení nadýmání po chlebu. Děkuji.

Procítíte buňky, s láskou, úctou. Můžete hovořit i s nimi. Hele buňky, vážně je zbytečné se nadýmat po chlebu. K ničemu to není. Byl to nějaký starý chybný vzorec. Už ho nepotřebujeme. Prosím vás změňme to, dávám vědomý příkaz mozku a buňkám ke zrušení nadýmání po chlebu. Děkuji.

 

Děkuji je jako klepnutí enter. Klepnutí na počítači. Pokud nemáte v karmě uzel , pokud věříte, že to funguje, tak to prostě bude fungovat.

Pokud ale nemáte hotovou karmu, pak se po tomto hovoru s tělem dostanete do souhry okolností, synchronicit, které vás povedou k uvědomění si uzlu, kde je blok, narazíte na opakované, např. na plesnivý chleba, nebo na situaci, kde jste snědli chleba, následně měli obavu o pozici v práci, nebo jinde, naduli jste se. Chybně jste vyhodnotili, že nadmutí je z chleba. Ono bylo z potřeby udržet pozici. Synchronista vás dovede do pocitu o pozici, kde vznikne následné nadmutí. Aha, řeknete, to není z chleba, to je z obavy o pozice. A zase povede chytřejší vědomý hovor s tělem. Je potřeba pozorovat život, shody okolností, sledovat sebe v těch situacích. Jakmile budete otrokem těla, otrokem myšlenek, obav, hned máte mnoho důvodů k práci na sobě, měňte to hned. Nic z toho už nepotřebujete, žádné obavy. To, co potřebujete, co potřebujeme my, všichni na Zemi, je láska, štěstí a zdraví. Cesta k tomu vede přes vnímání a mění události, a náš postoj a pocit v nich.