Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upozornění k dnešnímu dni

14. 4. 2014

Upozornění k dnešnímu dni

MVDr. Simona Mullerová

korekce: Jindřiška Ina Pokorná


Dnes velmi silné čistící energie. Miliony malých vstupu. Den vhodký k radikálnímu přeskládání. Neberte dnešní události osobně, ale terapeuticky
.
Vydržte, může to být rychle. Jde o skutečné porozumění smyslu výchovných lekcí, pak se vše změní šmahem..



V rámci vývoje na Planetě procházíme nyní vším, čím jsme už prošli a co v nás zanechalo stopu.

Protože jsme naučeni vyhledávat a věnovat pozornost tomu špatnému, nemoci, bolesti, zradě...uchovávají se v nás tyhle vzpomínky silněji než menší a střední radosti.

Už týden prochází lidi vzpomínkami na tento život a někteří na minulé. Zkouška spočívá v tom, zda poznáte, že je to odchod z paměti těla a přehodnotíte svůj postoj k tehdejší a dnešní situaci, anebo to přijmete jako novou zátěž a přikrmíte ji a ona pak nebude moct odejít.

Dovolte všemu tomuhle odejít navždy a uvolněte místo novému evolučnímu životu, jehož možnosti zatím neznáte, protože jste tak zaneseni, zaplněni těmi starými vzpomínkami a zvyky, že to jinak nejde. Evoluce vám pomáhá a některým i my, Simi a Ina.

 

Ohledně pracovního zařazení je potřeba přijmout začátky, malé kroky v práci a v lidství. V nové době se nově vypracovat a s pokorou, láskou a porozuměním se zařadit do pracovního procesu. Všechno se tak rychle mění, že nevadí, že dnes děláte práci neodpovídající společenským normám dle věku, vzdělání. Čím ochotněji přijmete malou denní práci dnes v nových podmínkách, tím rychleji dostanete práci, která vám odpovídá. Ale práci podle Osudu, karmy, Vyšší vůle. Rozhodně to ale bude skutečně to nejlepší.