Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvoření jinem a jangem

Tvoření jinem a jangem

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu J.Ina Pokorná

 

 

V dnešní evoluční době se potřebujeme všichni změnit. Většinu z nás ovládají různé druhy strachů nebo pocitů a já se dneska pokusím vám vysvětlit, jak na to. Stud má nejnižší vibrace, strach je velmi omezující nízkovibrační forma, pochyby, marnosti, nedůvěra, pocit nedostatku, jsou další omezující pocity, které prožíváme. Protože se vzájemně všichni ovlivňujeme, v zátěžových obdobích se lidi stahují více do negativních emocí, místo co by se vzájemně podporovali v radosti.

 

Strach z nového je většinou jangový. Způsobí vám prudkou reakci paniky (berte homeopatikum aconitum 30ch jednou až 2x denně 2 kuličky, aspoň po dobu měsíce na odblok jakékoli paniky z čehokoliv. Nebo vám způsobí paralýzu. Nejste schopni vykročit a cokoli dělat (berte homeopatikum gelsemium 30ch 2X denně 2 kuličky nejméně měsíc). Čelit jangovému strachu je velmi těžké, protože jang je velká síla, vítězství, úder, blesk ať v pozitivním nebo negativním. Jangový strach vás pohltí, takže v danou chvíli ho skutečně nepřemůžete. Ne každý v danou chvíli dokáže analyzovat situaci a strach přeměnit v čin (děkuji ti Marsi a Merkure, že mě prostupuješ, najdeš řešení v této situaci a donutíš mě vykročit) pokud jagový strach zachytíte v počátku, můžete jeho mocnou energii převrátit naruby (jako igelitový pytlík na kurzu, a prudce vykročit proti situaci. V ten okamžik strach zmizí a vy se stáváte vítězem nad sebou a nad strachem a strach už nikdy nemá tu sílu,jakou měl doteď. Když pochopíte, co vám teď píšu, podaří se vám jangový stach včas odhalit a transformovat ho v energii vykročení a překonání překážky.

 

Jinový strach je menší, slabší a trvalý a naprosto nenápadně nás stahuje do negativních emocí, smutků, marností, lenosti, nechuti cokoli dělat a následně úplné ztráty smyslu ze života. Je valstně mnohem nebezpečnější, než strach jangový. Jangový strach přijde náhle, ovládne vás a náhle zmizí a vy si pak můžete říct, zase jsem to zvorala. Jinový strach přichází pomalu, nenápadně, snadno se přehlédne a podcení. Slábnete krok po kroku, aniž byste si uvědomovali, že jste otrokem jednoho, nebo více strachů z různých malých věcí. Nakonec vás už nic skoro nebaví a každou situaci vyhodnocujete přes strach, co všechno vám situace může přinést.než situaci rozeberete je pryč, a vy zůstáváte bez prožitku radosti akce

 

Dny, které začínají číslem 1 (10 až 19) jsou dny jangové, kdy je potřeba čelit věcem náhlým, vytvářet radikální rozhodnutí mocného charakteru a připravit se na jangové zkoušky. Já osobně upřednostňuji jangové zásahy prudkých a radikálních změn.

Ten, kdo se příliš bojí Prudkých změn může použít dny jinové 20 až 29, kdy ke změnám dochází nenápadně a věc snáz příjmete, protože nemáte pocit manipulace nebo prudké ztráty. V jednociferné dny to máme takto - 1,8, 9 jsou dny jangové vhodné pro prudké expanzivní změny a odvážná rozhodnutí. 2,4,6 jsou dny vhodné k jinovým změnám, jemnějšího charakteru. 3,5 hledáme řešení zaměřujeme se na detailní věci a měníme spoustu maličkostí klidným a příjemným zásahem. 7 se osvobozujeme a získáváme nadhled a možnosti nového pohledu. Zbavujeme se závislosti.

 

Je potřeba si nastavit, co vlastně chcete a co ne. Doba 5D tvoření budoucnosti nutně vyžaduje vědět, co chcete a co ne. Je-li to pro vás to správné se samozřejmě ukáže prostřednictvím zpětné vazby, ale v každém případě dostanete jinově nebo jangově to, co chcete. Takže pokud nic nechcete, nic nedostanete. Pokud se smíříte s málem, dostanete málo. Abyste se

neomezovali a nebránili tvořivým silám obdarovat vás podle zásluh, je potřeba dodat … tak a ještě lépe…

Příklad

Má denní mzda je 5tis.čistého .. a ještě lépe..

Tvořivé síly vás přivedou do shod okolností a umožní vám tento čistý zisk mít za předpokladu, že si to dovolíte. Pokud máte malou sebehodnotu, omezíte realizaci svého přání. Pokud se domníváte, že se přání nebo požadavek splní jenom tak, jak si myslíte, opět znemožníte tvořivým silám naplnění vašich představ. Takže představy mějte, přání vyslovujte a pište, DENNĚ, ale cestu ke splnění nechte tvořivým silám jinem matce Zemi, Jangem – otec Nebe.

 

Tvoření začíná tím, že si sami přiznáme, co skutečně chcete a co ne, že připustíte změnu sebe, života všeho i druhých lidí, ale ne po vašem, ale jak je nejlíp pro každého pod vedením pozitivních tvořivých sil přijdou pocity a situace, kdy máte jednat spontánně, srdcem, jinak a nebát se, co se stane, co si pomyslí druzí, prostě to udělat bez očekávání jakýchkoliv následků. Čím více aktivně tvoříte, přejete si, tím častěji máte situace, kdy je nutné vnímat intuici a spontánnost.