Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpen 2013 měsíc Saturna

Srpen 2013

 měsíc Saturna a osudu, soudů, dohod, spravedlnosti.

Ukáže vám vaše skryté nedostatky, pravdu o vás, a přezkouší, jestli to, co jste už zpracovali, máte skutečně v hlavě jinak.

Vrátí se staré pocity, zážitky, připomenutí minulosti.

Saturn - učitel, soudce, vás povede  k řádu  a disciplíně, pracovitosti, ale současně upozorní na chyby a na staré vzorce, které pořád držíte.

Takže když se vám bude dít více to, co už nechcete, neviňte nikoho, ani Saturna, ale o to více pracujte na novém přístupu k problému.

Další info k Saturnu:

Saturn vládne tvrdému - kosti, nehty, vlasy, zuby.

Můžete mít více problémů, pokud držíte staré vzorce, a naopak se zaměřit na vyléčení.

Problémy se ztuhnutím mohou být - pokuste se najít, kde se mysl zatuhla, nebo co držíte.

 

Pozitivum měsíce - ode dneška čínský měsíc Opice. Opice je mistrem v zrcadlení.

Využijte měsíc na to, abyste zrcadlili vše, co do svého života chcete.

Oslovte zrcadlové buňky, ionty a řekněte:

"Podívej, jak je štíhlá! Tak a ještě lépe chci vypadat! Podívejte, buňky, jak je statečný! Jak je bohatý! Tak a ještě lépe pro mě!"

Současně je dobré rozvíjet nové myšlení podle symptomu "sté opice", což je přenos info přes pole energií, aniž byste věděli, že někdo něco zkusí, vymyslí. Vzorec z pole se k vám dostane. Používejte nové nápady.

Opice pomůže Saturnovi k inovaci vás.

 

Doporučuji knihy Matrix energetics a Zákon rezonance na čtení.

 

Novoluní - začalo včera večer, dnes je tedy významné novoluní, na den zrození Opice měsíce, v den čínského Hada, v měsíci 8., čili Saturn.

Úkol a účel dne je svléknout kůži, staré věci, spálit staré brzy, nastavit se na nové, aktivovat zrcadlení a načítání z vysokovibračního pozitivního pole neomezených možností.

Spalte dneska vše, svlékejte se rituálně a vyperte věci, umyjte hlavu s masáží těla a hlavy.

Představte si anténky vysunuté vysoko nad pole kolektivních vzorců a stahujte vzorec myšlení a konání nejlepší pro vás. Ne všeobecně používaný, ne kolektivně uznávaný, ale nejlepší pro vás, ať se děje cokoliv.

Datum 7. umožňije načtení informací velmi široce, svobodu sobě a všem a překonat karmický vzorec, který se stále opakuje.