Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spravedlivé sebeocenění

21. 10. 2014

Spravedlivé sebeocenění

MVDr. Simona Müllerová, září 2014

 

Z mailu: K aktu navrácení sebe hodnoty Radimovi potřebuji Tvoje hluboké sebe přijetí ve smyslu tvého královského majestátu, tvých nadstandardních vlastností a schopností. Pokud svoji práci, svoje znalosti, schopnosti a možnosti, pocitově nebo verbálně oceníš: to nic není, to je málo, aaaaale ...., pak vystavuješ druhé lidi, kteří jsou méně schopní, než ty, pocitu výrazné nedostatečnosti. Je-li TVÉ málo, jak málo, jak nic, je potom to JEJICH? Je-li tvá práce malá, bezvýznamná, aaaale...... jakou hodnotu by měla práce někoho bez vysoce odborného vzdělání?

Princip je ocenit nás všechny a uvědomit si, že ti schopnější vedli, učili, rozvíjeli ty slabší, s pokorou a pochopením. Prudce doslova útočím na tvé buňky, ve kterých je program pochyb o sobě, a apeluji na tvůj rozum, aby ses skutečně OCENILA. Dokud se ty pravdivě neoceníš, nemůžeš, skutečně nemůžeš ocenit ani druhé, nemohou se druzí cítit v bezpečí. Pokud jakýmkoliv způsobem energetického pole nebo slov nebo postojem zpochybníš, zlehčíš své znalosti, schopnosti i charakter, pak ti druzí se budou cítit jako úplné nuly. Pokud budeš přirozeně cítit, jak jsi nadprůměrná a dáš Radimovi pocítit, že je on méně úžasný než ty, vedle tvé velikosti si uvědomí, jak i on je velký, mocný, úžasný, bude sice o stupínek míň než ty, nebo o 5, protože ty jsi tak vysoko, bude i on velmi vysoko.

------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz