Jdi na obsah Jdi na menu
 


Specifika českého občana

7. 10. 2014

Specifika českého občana

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

Říjen 2014

 

 

Specifika českého občana a českých zákonů nám přinese v měsíci psa dost podnětů k zamyšlení a asi i trestu za neschopnost českého člověka nést zodpovědnost za své jednání. Češi bravurně viní všechny kolem. Kvalitní práci dělá i malá skupina lidí s radostí, pracuje malá skupina lidí radostně, platit dobrou práci dělá opět dost málo lidí. Naštěstí jsme my, co máme rádi práci a rádi ji zaplatíme, dobrou práci druhých. Karma, zákon příčiny a následku doléhá na každého. Co jsme stvořili nezodpovědností, pomluvou, viněním druhých,místo zametením si přes svým prahem, sklidíme.

 

Nastupující vláda Saturna, učitele, soudce, spravedlnosti už má dopady, a celý příští rok 2015 – 8 – Saturn. Neznám línější a prolhanější národ než náš, zkažený dobou nenaučený zodpovědnosti. Přesto tu je dobrá základna šikovných lidí, na kterých se dá postavit národní restrukturalizace. Události, ve kterých jsme, nás vedou k zamyšlení se, kde mám problém já, ne oni. A čím si vytvářím problémy.

Je evoluční období, kdy se témata práce, rodiny spojuji. Proto nedisciplinovanost v jedné oblasti se přenáší do druhé. Zákon karmy vám nastaví zrcadlo odkudkoli ať se děje co se děje, je to vaše zrcadlo, ve kterém vždy přece stojíte vy. Vždy se v ději díváte na sebe. Pokud nepřijímáte zákony evoluce, utopíte se ve svých produktech, protože evoluce je ať ji popíráte více či méně procesy tvoření zhmotnění pocitů a myšlenek fungují den ze dne více, i když to popíráte. Nejen miliony mailů jsou přes vaše tělo. Také miliony myšlenek lidí. Vše se zhmotní na příjemci, který je slučitelný. Nejen v počítači tělo je příjemce.