Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovo jako kód

11. 11. 2013

Slovo jako kód

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; Jindřiška Ina Pokorná,11. listopadu 2013

  Každé slovo a číslo je kód který přitahuje a vysílá určitou energii. proto afirmace fungují lépe, jen když jen náhodně volíte slova při formulaci svých přání a představ.
svůj život tvoříte vy i Univerzum - evoluční plán vesmíru v našem případě zaměřený na planetu zemi. nioc z toho nejde obejít. vaše hmotné tělo je konečnou části zhmotnujícího se Boha, pod vlivem energií duše, ducha, astrálních forem, hmotných forem atd. tyto vysílače (rodiče, učitelé, duše, astrální zvířata , jsou tzv. prostředí, které působí na vaše tělo.
Je potřeba, aby prostředí, ve kterém se pohybujete, působilo na váš vývoj co nejpříznivěji. V rámci uvědomění si pravidel života a osobních morálních hodnot je někdy prostředí vyvoloávajícím činitelem negativních zážitků, které se při správném porozumění stávají důvodem k lepšímu osobnímu vývoji, ke změně směru života. Všechno nás vede k tomu,a bychom lépe a pokorněji chápali život, abychom měli úctu sami k sobě, abychom měli úctu ke všem živým formám na Zemi.
Moje moto - buď shovívavý k nižším vývojovým formám, mimo jiné znamená, že nebudu odsuzovat a odmítat lidi na nižším vývojovém stupni, neboť každý jsme tím prošli. Příklad - klientka označuje určité lidi za blbce, tupce, a nechce je do svého života. Můj názor - každý do našěho života patří a i my jsme prošli inkarnací nebo částí života, kdy jsme byli hloupý, nevzdělaní, a nebo jenom jednodušší, čímž jsme zase svým způsobem měli menší nároky na život,než máme teďka.
Pokud se považujeme za vyšší formu člověka (máme duchovní vzdělání, vidíme více, než vidí jiní lidé, slyšíme více, komunikujeme s duší, komunikujeme s rostlinami, léčíme přenosem energie) jsme tu proto, abychom vedli ty druhé, slovem a činem jim nabízeli jiné možnosti, svým energetickým polem jim nabízeli nové energetické vzorce, čili tu nejsme proto, abychom je soudili, odmítali, pohrdali jimi, neboť tyto a podobné vlastnosti právě ukazují, že máme ještě nižší vývojový stupeň než ten, koho soudíme.
Vést vědomou konverzaci zanemná říkat správná slova, ve správnou chvíli, na správném místě těm správným lidem, předat jim inforamce které potřebují a současně je navést k tomu, aby oni předali obohacující informaci nám. Vyslovení kódu VEDU VĚDOMOU KONVERZACI, nás napojí na síť vědomí a pole neomezených možností a přivede nás ve správnou chvíli do konverzace s osobou, se kterou si budeme vzájemně přínosem. Proto je důležité ve vztahu v obchodních jednáních prohlásit směrem ke svému mozku a k zemskému a božskému poli neomzených možností VEDU VĚDOMOU KONVERZACI. Ještě lepší je, když řeknete "Jan vede vědomou konverzaci", v případě že Jan je vás obchodní nebo osobní partner. Pozitivní věty můžete v souladu s Boží vůlí vyslovit za kohokoli ze zúčastněných. Je důležité vědět, nebo si říkat aspoň čas od času, že všechny vaše myšlenky, a činya prohlášení jsou v souladu s Boží vůlí ve prospěch všech zúčatněných, a uvědomit si, že máte filtr, který při aplikaci duchovních principů na pozemský život zachytí manipulace, vměšování, a omezování osobní svobody kohokoli druhého.
Příklad: Děkuji za rychlou a efektivní práci
Učím se snadno a rychle, učení je mojí radostí, mám výbornou paměť, vzpomenu si vždy a všude na všechno co potřebuji.
Respektuji tě, dík, že me respektuješ.
Mám vždy dostatek času, prostrostoru a prostředků na všechno, co potřebuji.
Při mých kurzech a terapiích používám staré afirmace, protože mají silný zápis v poli nemomezených možností a už jen tím, že tuto větu vyslovím přitahnu zemský a božský energetický proud ma tento slovní kód.