Jdi na obsah Jdi na menu
 


Selhání předpovědi

17. 12. 2013

Selhání předpovědi

MVDr. Simona Müllerová, 17. prosince 2013

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Naše práce spočívá v energetickém rozboru člověka a situace, firmy, partnera…v rozboru energetických uzlů. Čistíme překážky v harmonické slučitelnosti člověka se zdravím, láskou, penězi…studiem a jiné, v karmě, v osudu, v podvědomí. Dokážeme předpovědět procenta úspěšnosti v daných situacích. Tato procenta jsou daná tím, jak člověk, náš klient věří, spolupracuje, a co pro to dělá. Je to jako když vám chirurg - my, odoperuje výrůstek na kosti, který brání v pohybu. Další dobu je potřeba rekonvalescence, která v našem případě znamená zapojit duchovní principy do života, pozitivní afirmace, vizualizace a dnes, v přechodu na 5D samozřejmě aktivní tvoření svého života. Tam, kde uděláme sebelepší terapii s vědomím, nevědomím, tělem, buněčnou pamětí a klient poté jen čeká, co přijde… přijde mu právě to, co má v hlavě, co myslí, jak se dívá na svět…čili například mu přijde jen to čekání. Pokud byste po operaci výrůstku hned příliš cvičili a nedbali o nové tvoření zdravé chrupavky a kosti, vyroste opět výrůstek…proto je potřeba, aby klient byl v týmu a důvěře s terapeutem a aby se sám aktivně účastnil tvoření. Míra úspěšnosti naší práce skutečně spočívá v následném přístupu klienta. Říct: „Otvírám se lásce“ nestačí, jsou-li to prázdná slova. Je potřeba procítit uvnitř sebe otvírání, samozřejmě nevíte jak, aspoň se o to pokusit. Každý z nás dělá v životě stále nové věci… použití mobilu, PC, pračky…vždyť je všechno jinak, musíme to zkoušet.

Negativní emoce, strach, stud, malá sebe hodnota, neúcta k sobě, viny, snižují vibrační potenciál člověka a podle zákona přitažlivosti a 5D se dostáváte do skupiny lidí a událostí odpovídajících vašemu vibračnímu stavu. Nejde čekat, že vás někdo vytáhne, to jen občas, a už vůbec nejde čekat, že vás někdo podrží, opět jen občas, protože vytáhnout, podržet, držet svým způsobem potřebujeme všichni a v dnešní úplně nové a rychlé a jiné době máme každý co dělat sám se sebou, natož ještě držet druhé. Proto je potřeba denně aktivovat a uvědomovat si zdroj energie a radosti v Zemi, v Nebi a ve svém středu. Pokud nevíte jak, musíte se naučit, jak…všechno, co teď v životě děláte, jste nikdy dřív nevěděli JAK. Museli jste se dívat, zkoušet, učit, opakovat. Všechno. Dneska vám doba umožňuje nazrcadlit, rezonovat, přát si, afirmovat, tvořit - je spousta knih, článků, návodů na život, jak na to. Ale je nutné denně disciplinovaně to dělat, žit to v praxi, jinak vás negativní emoce stáhnou do smutných a neúspěšných vrstev energie, situací, pak jste zklamaní životem a námi a prací…a předpověďmi. Některé události, lidi, úspěchy minete tím, že nemáte úctu k sobě, netvoříte, přednostně vidíte negativa, nasadíte pochyby na předpověď, na vývoj…čili tvoříte proti šanci úspěchu. Situace vás mine, nepropojíte se, jak říkám často: ovladačem na rádio televizi nezapneš. My vám nastavíme pole na kompatibilitu s událostí, s člověkem, vylepšíme to,

ale denně musíte sami dělat na udržení potenciálu, rozvíjet ho, a to nejen pro sebe, ale i pro tu událost. Je to těžké, z počátku, ale až zjistíte zpětnou vazbu, uvědomíte si, že několik minut denně tvoření a procítění sebe, učení se vnímat sebe, tvořit sebe, tvořit den přináší tolik pozitiv, že to stojí za to. Po první terapii je nejvíce těžkých zkoušek první dva měsíce. Jestli skutečně chcete změnit život, sebe...jestli si to fakt DOVOLÍTE. Pokud zkoušku pochopíte jako selhání práce, selhání sebe, nás… pak přichází další těžší, ale vždy máte možnost se připravit, uvědomit si zákony této doby a projít tím.

Nejhorší je, že nám lidem nic nezbývá, prostě nám fakt nic jiného nezbývá, než se s tím naučit žít, než to přijmout, adaptovat se. Můžete přežít tenhle život, můžete ho protrpět… roky, desítky let…anebo ho můžete vzít do svých rukou a změnit sebe, nás…pomoct zlepšit všechno, co tu máme k dispozici. Škoda promarněného života. Sama někdy nerozumím tomu, co se děje, ale žiju to, žiju to, jak nejlíp umím a vím, že všechno jiné, než víra, aktivní tvoření, sebe přijetí, sebeúcta. je jediná cesta k mému štěstí, vše ostatní mě zamotává a stahuje do marnosti, lítosti…a to mi nic dobrého nepřináší. Dá se i dneska žít radostně, zdravě a šťastně, dá se.. Ale je to ZATÍM !!!!!!!! těžké, protože to úplně neumíme…ZATÍM...doba má dar vše za 6 hodin změnit...

---------------------

SMS klientce:

Věro, ta doba je fakt těžká. Víte, já jsem si všimla, u sebe, klientů, jak je těžké uhlídat ty myšlenky. Doba je o tvoření, o tom, jak myslíme. Zkuste ještě více, denně tvořit svůj život a dovolit si to. Protože vám to nepřišlo včas, zklamání vás zase odklonilo od víry a aktivního tvoření. Ta doba nás všechny neúprosně nutí myslet tak…myslet na to…co fakt chceme a věřit, bez pochyb, tvrdé lekce…co vymyslíš, to zažiješ… Cítíte se aspoň lépe, lehčeji? Rozumíte více věcem? Možná jsem vás zklamala, ta pravděpodobnost vašich změn byla velmi silná, ale ono to jde odklonit právě tím malým pozitivním myšlením. Je potřeba vydržet, jste moc fajn. Příští rok bude akční a rychlý, zkuste teď hned si denně, večer tvořit a vizualizovat to, co chcete…Musíme všichni tuhle evoluci přežít a naučit se žít na nových principech. Někdy si s tím taky nevím rady, je to fakt vše nové a jiné!

-----------------------

Musíme žádat o zvýšení pozitivních vibrací lidí, hlavně mužů. Láska je vysokofrekvenční vzorec. Lidi mají jiné pocity a domněnky, co je láska, co je milovat, v nižších vibracích se spokojí s průměrným vztahem a prožitkem.