Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozpojení na úrovni hmotného těla a aurických těl

12. 5. 2014

Rozpojení na úrovni hmotného těla a aurických těl

 

Nejen pokračování pátečního kurzu…

 

MVDr. Simona Müllerová, 12. května 2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

Dorozpojení od mámy Nejde o oddělení, popření, jde o uvolnění vazeb na těle, genech, což souvisí s éterickým tělem, kam příbuzní pronikají. V rámci sjednocení se propojují pole a načítají, kopírují to nejlepší. Ale současně vlivem starého, starých zvyků a zásad, zejména u Saturnových čísel, dochází k držení omezujících pravidel – historických. Genetická paměť a éterické tělo spolu souvisí. Proto uděláme úpravy na obou úrovních ve stejné době, v souvztažnosti, aby děti nebyly zavázány rodičům péčí celý život a současně rodiče dětem celý život. Péče a vývoj a podpora je na dobu určitou. Kvůli prožitku rodičovství, kvůli karmickým závazkům, nejde protahovat zodpovědnost v obou směrech na celý život, neboť bychom byli v kruhu, a ne ve vývoji.

U moderního, evolučního člověka patří emoční tělo a mentální tělo do srdce, srdce je řídící orgán všeho, srdce má city a lásku, mozek je stroj. Stroj, který je schopný samostatného chodu a řízení, proto se někdy motáme v kruhu nebo po ploché spirále. Srdci předáme kontrolu. „Dávám vědomý příkaz srdci, aby převzalo vedení.“ „Dávám vědomý příkaz mozku a buňkám podřídit se vedení srdce.“ „Dávám vědomý příkaz, aby mentální a emoční tělo přešlo z aurických vrstev do srdce.“ „Děkuji, že mé vědomé a nevědomé úrovně jsou se mnou v týmu a pracují k mému prospěchu a prospěchu nás všech (forem mého bytí).“

Vkládám do srdce uvědomění si karmy, a proto zranění srdce, bolesti, se mohou zahojit. Cactus, Digitalis, Fluoricum acidum - zranění srdce, jizvy na srdci.

 

Komunikace mezi intuitivním tělem rodičů a dítěte Božská těla si vše odpouští a rozumí si a dávají si svobodu.

„Dívám se na tebe očima Boha.. dík, že se na mě díváš očima Boha. Bůh se dívá mýma očima na život, na mě a na tebe, mami... Odpouštím tobě, odpouštím sobě, propouštím sebe, propouštím tebe.“ Probíhá na úrovni dříve jmenovaných těl, uvolnění vazeb. „Prosím o změnu plánu duše v můj prospěch a prospěch všech zúčastněných, dovoluji se vzepřít historickým pravidlům, která mi již neprospívají. Dovoluji ti se vzepřít historickým pravidlům, která ti neprospívají. Jako zástupce mladší generace ti dovoluji, mami, tati, opustit historické závazky, které omezují tebe i děti, následovníky, ve svobodě a seberealizaci. Dovoluji ti uvolnit nás z pokračování těchto omezujících vazeb a děkuji ti.“ Důležité je, aby některé úrovně, tělo, duše, slyšely, že je jim to dovoleno nějakou autoritou. Každý sám se na sebe dívá přes bloky. Proto si nikdo sám nemůže udělat tak dobrou terapii, protože to, co vysílá na sebe, to jak se pozoruje, je pod bloky, jako přes brýle, které jsme na kurzu zapomněli, nestihli použít. Představte si, nebo si je vezměte, brýle, mozek musí vidět, slyšet a konat- aby změnil vzorec, teď se na vás dívám já, bez brýlí, a vy se na sebe díváte přes brýle. Sundejte je a svět se rozjasní. Uvědomte si to rozjasnění. Vaše máma se dívá přes brýle a něco prostě nevidí. A všechno vidí JINAK, protože má své brýle, které jí nasadili v početí, a které měla duše v plánu. Sundáme brýle – sluneční – barevné, duši a i tělu od početí. Každý z nás je nějaká autorita. Mnohdy jsme pro rodiče taková autorita, že se nás bojí. Bojí se nás už na duši, před inkarnací, a proto nás musí stlačit, omezit, dřív, než my potlačíme je. Ze strachu o pozici nás potlačí dřív, než se rozvineme. Dokonalost situace je v tom, že jak nás ničí a potlačují, nás současně cvičí, abychom sílili a odolávali, abychom věděli, kdo jsme a co chceme a abychom tlakem od nich si uvědomili svou sílu a ustáli sebe, svůj život, proti nim. Někdy se stane, že nás zlomí. Ale protože život je o tom, abychom žili, abychom sílili, ne proto, abychom se zlomení poddali, potkáme v životě někoho, kdo nám pomůže uvědomit si svou sílu a najít sebe uvnitř sebe. Dělali jsme cvičení s rukama, uvědomění si své síly, vnitřní síly, stability.

Rodiče jsou a budou, ale nemají na nás právo, nemají právo žít svůj život skrz nás, protože my jsme jedinečnou kombinací jejich genů a naší osobní karmy, nemůžeme žít otce i matku a sebe zároveň. Ani na duši, ani na těle. Musíme žít svou jedinečnost. Protože si rodiče zatěžují karmu tím, že do nás vkládají své představy, manipulace, chtějí skrz děti realizovat sebe, to, co nebylo umožněno jim, narůstá karma přítomného života a oni ubližují sobě především a částečně nám. Proto tím, že si uvědomíte svou sílu, že se osvobodíte od rodičů, že jim nedovolíte vytvářet závazky s vámi a řídit váš život, zbavíte je zatěžování jejich karmy a jim se vlastně uleví, vlastně i oni se osvobodí a převezmou zodpovědnost za svůj život. Doteď žili ve spojení s vámi a žili přenášení zodpovědnosti, podpory, zvyšování svého závazku k vám, potřebu pomáhat, kompenzovat viny z dětství, kdy vás zanedbávali…

S rodiči se vychováváme navzájem a můžeme si navzájem pomoct a osvobodit se. Dokud rodiče nepřevezmou zodpovědnost za svůj život, za své zrání, stáří, budou omezovat a připoutávat děti k sobě, aby se o ně měl kdo starat. Nebudou dbát o zdraví, jídlo, cvičení, spánek a jiné techniky, které umožňují s přibývajícím věkem být na tom lépe a lépe a jednou, až splníme poslání, v klidu a harmonii nechat odejít duši z těla a odevzdat tělo zemi…popelem se zapojit do koloběhu. Starý typ rodičů si žije po svém, bez ohledu na další inkarnace, bez ohledu na tělo. Rodiče musí mít zodpovědnost za svůj život a dbát o něj, nepřenášet zodpovědnost na své děti. „Dovoluji ti, mami, se zbavit závazků vůči mně.“ (Příklad: Strach ze samoty, ze stáří, má máma na nevědomé úrovni. Tlak na vás, potřeba opory, mezi mámou a její mámou nebylo pouto srdce, to je určitý zdroj strachu a samoty a prázdnoty, protože začátek a konec je vlastně jeden bod, početí vaší mamky souvisí s okamžikem smrti těla, a tam vaše máma cítí prázdno, opuštění, a proto se bojí. Jenže než umře, může se to všechno změnit. Vkládám do početí vaší mámy přijetí, lásku a jednotu a stejně tak do smrti. Postupuji v časové ose mámy od konce do středu a od počátku do středu. Vy už to máte jinak, jste jiný ročník. ) Uhlazuji aurický obal kéter, aby nemohlo pronikat špatné, filtr, jen to dobré, láskyplné, svobodné a odpouštějící prostupuje. Zevnitř ven od vás jde vše, abyste se dočistila. Aktivuji váš vnitřní zdroj energie a informací v solar plexus. Středovým paprskem se propojujete se zemským zdrojem energie a informací a s božským zdrojem energie a informací.

Tak tvoříte sebe a prostředí. Jinem Země a jangem Nebe. Pomalým přetvářením Zemí a Jinem a prudkým bleskovým zvratem nebe jangem.