Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dnů do 2.2. Přijetí autority, víra, pokora

Rozbor dnů do 2.2.

Přijetí autority, víra, pokora

Výňatky ze sms

MVDr. Simona Müllerová

Korektura, J. Ina Pokorná

 

 

Rozbor dnů do 2.2.

Zásahem vyšších sil budete do neděle zbavováni iluzí a idealizací o svých nejbližších, blízkých. Jde o to nemít marnost, unáhlené soudy, prostě to přijmout, žít sebe, pro sebe, za sebe na opravdových svých morálních zásadách. Uvědomit si, kdy má smysl pro někoho něco dělat, za jakých podmínek a kdy je lepší dělat něco pro sebe.nejde o soběctví. Sobců se to netýká. Ti totiž nemají iluze ani idealizace o svých blízkých. Ti je mají o sebe a právě vy druzí jim nastavíte zrcadlo svým prozřením…

 

Přijetí autority, víra, pokora

Potřeby udělat si sama, kolektivní vzorce, dělat po svém. Nenechat si poradit, vyřešit sama, jak nejlíp to umíte. To je sice hezké, ale jelikož stále nejste šťastná, pak je něco ve vašich postupech špatně. To je potřeba si uvědomit. Děláme, jak nejlíp umíme, ale když není efekt, pak je nutné, aby se to zkusilo JINAK. I když nevíte jak, uvolnit se vyššímu vědomí, přiznat si, nevím jak, dělám to pořád blbě, nechám se teda vést. Dovolím, aby mi Bůh vnukl nové postupy, postoje, dovolím mu to, protože přece vidím, že já to nedám. Na jednu stranu boj se sebou, překonání sama sebe je důležitý prožitek, ale ne vždy člověk dokáže. Stejně důležitý prožitek, ale ne vždy to člověk dokáže. Stejně důležitý prožitek na chvíli je poddat se a nechat se vést, dovolit, aby vás někdo, člověk, síla naučil něco jinak, nějak. Jak jste to ještě nezkusila. Nemusíte věřit, cítit víru, ale vědět, moudrostí, že věříte. Buď mě, nebo archandělů, Bohu, hlavně nějaké autoritě, co se vyzná, aspoň v tématu, které potřebujete.

 

 

Výňatky ze sms

 

Procházíte zkouškami, vše je jen smyšlené. Reálně vám nehrozí nic, problém je v tom, že když nerozpoznáte zkoušku, hru a chytnete se, začnete se bát, negativně programovat. V jakékoli oblasti. Pak si to přivoláte a zhoršíte. To jsou zkoušky těchto dnů….

 

____________

Zpětná vazba je, vždyť jste o velký kus dál. Jde o to, že je potřeba radostně pozorovat pozitiva a ne vyhledávat a pozorovat místa neúspěchu. Založit život na malých uspěšíš a být vděčný… tak a ještě lépe si říkat, když víte, že negativa jsou z důvodu vlastního vzdoru, pak znáte nepřítele, jakmile znáte nepřítele, dá se mu postavit. Pokud ho odmítáte,pracuje, žije skrytě. Už jste dost povolila od mé práce. Začínáte vnímat život jinak. Nechte nové pocity žít. Nenegujte je starými zvyky… nechte to k sobě přijít… zrodit se ve vás… dovolte se dívat na život, na sebe, ne Michala… jinak dívám se na sebe svým božským já. Dívám se na Michala mým Božským já… Michal se na mě dívá jeho Božským já… vnímám tě, díky že mě vnímáš. Vnímám se…

_____________

Adaptace na teď a tady, napojení na síť vědomí, pod zemí, nad zemí, srovnání středového paprsku, napojení na zdroj energie a informací vědomí. Jin a jang vnější a vnitřní.

Otevření se emocím, které jsou prospěšné pro tento rok.

 

Být ve sjednocení s lidmi, kteří mají vzorce, které obohatí tebe a současně nabídnout tvé vzorce druhým lidem.

 

Pochopení zákonů karmy, co vymyslím, to zažiji, co udělám, to sklidím. V pozitivním a negativním aspektu. Dovolit si chybovat, dovolit si být zranitelný a brát to jako zkušenost, prožitek, obohacení sebe a poučení se. Aktivuji tvého vnitřního koně a výkon, svoboda a expanze ve společnosti lidí, dovolit si být jiný, být sám za sebe a přesto být součástí.

Tvůj blok je přednostně vyhledávání negativ, uvědom si to, aby moje terapie mohla dosednout. Darwinův vzorec že život je boj, ohrožení a že přežijí jen ti nejsilnější je dávno překonaná teorie. Evoluční vývoj na zemi, člověku včetně prenatálního vývoje, je o tom,že jednobuněčný organismus se dělí, vyvíjí se ve vícebuněčné a jednotlivé buňky získávají specializaci a současně jsou v týmu s ostatními buňkami, tkáněmi, orgány, lidmi, národy.

Harmonizuji tvůj mikrokosmos, makrokosmos, nastavuji posun vědomí a uvědomění si této jednoty a současně specializace bez jednoty ztrácí specializace smysl. Bez specializace ztrácí smysl celá evoluce.