Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přístup k partnerovi

6. 7. 2014

Přístup k partnerovi

MVDr. Simona Müllerová

Korekce: Ina Pokorná

Červenec 2014

 

Jde hlavně o vaše pozitivní myšlení Meliso. Mít pozitivní vizi, nelpět a držet ji. Na tom to stavíme. Jste velmi vyčištěno. Podle energie má David osobní problémy a smutky. Problémy z mládí, ublížení. Rodiče se mu nyní otvírají vlivem evolučního tlaku na proměnu člověka.

 

Lidé vysílají energie, myšlenky, ty kolem nás lítají jako sms, maily v kodech. Procházejí skrz nás, sms i myšlenky. Tam, kde máte receptor, tak to chytnete. Čili vyhodnocování, že někdo je mrcha, že je takový, pocit úzkosti apod. nemusí vycházet z vašeho přesvědčení, ale proto, že máte v sobě kód, gen, paměť z dřív a jak člověk cizí, blízký, myslí podobně, pak to chytne a máte smutek, obavy zlost, ale ono to není vaše.

 

Vy to přijmete za své, protože to prostě cítíte a pak to taky žijete a tvoříte si realitu, život, osud pod vlivem cizích myšlenek, častých názorů lidí apod.

Čistila jsem vás od nedostatku lásky, zábrany příjmu lásky a péče, obav, vzteku, agrese, manipulace, abyste neměla v sobě vzorce, které energeticky odtlačují muže, lásku, péči, přátelství. Ještě nejsou zakořeněny, protože se známe krátce, proto je potřeba za každých okolností myslet na to, že to vyjde. Jak je to nejlepší pro vás a Davida, ale zatím dnes má David energie takové, že sám od sebe odpuzuje lidi a úspěch.

Prosím posílejte mu lásku, bezpodmínečnou, myslete na to – miluji tě Davide, ať jsi kde jsi, ať jsi s kým jsi a přeji ti to největší štěstí.

 

Pokud je jeho největší štěstí být s vámi, nebo to poskládá. Pokud ne, najde vám nebe jiného a lepšího, protože jste přející a nemáte vlastnění, abyste ho proti osudu a vůli nebe chtěla jen pro sebe.

Čím více se uvolníte a budete sobě přát – jsem v rezonanci s láskou, můj muž je v rezonanci s láskou – nebudete říkat jaký.

Pak k vám přijde muž, co bude s vámi v lásce a vy budete šťastná. To že si teď myslíte, že je David nejlepší neznamená, že bude nejlepší i zítra. Byl nejúžasnější do teď a za to mu patří díky. Může být i zítra, ale musí.

 

Proto přejte sobě, potichu i nahlas, i jemu, tu nejúžasnější lásku a vztah pro vaše dobro, jeho i vaše. Je-li to on, přijde snadno a lehce a budete šťastni. Dovolte si být šťastná. S tím, kdo je pro vás nejlepší a jemu to taky dovolte. Protože se až tak neznáte a nevíte, jestli by to fungovalo, jestli by to jen neukojilo vaši chvilkovou touhu, pak přineslo zklamání jako dosavadní vztahy.

 

Vy po mé práci dokážete najít lepšího muže, než máte teď doma. David ale nemá dodělanou terapii, neboť se jí osobně neúčastni. Má smutky, lítosti a stahování se do sebe, což není poznat. Má masku, samozřejmě vám moc přeji jeho a štěstí, ale nemůžeme manipulovat, nemůžeme dělat černou magii, pracujeme pro dobro všech, čili i jeho a vaše.

Tuhle práci dělám, jak nejlíp umím, to mi věřte.