Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přístup k nové zátěžové situaci

2. 7. 2014

Přístup k nové zátěžové situaci

MVDr. Simona Müllerová, 2.7.2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

Při každém stresu navodit známý pocit – úlevy, klidu, bezpečí, blaženosti – např. dušená zelenina. Dušená zelenina je element Země - čili přesněji péče, pozornost, rodina, důležitost. Vědomě navodíte vzpomínku, známý pocit bezpečí a spočinutí, úlevu a klid se zeleninou. Procítíte celým tělem. Pak přenesete nebo propojíte pocit s něčím novým, péče od manžela, práce, úřední jednání a pokusíte se propojit, klid, důvěru a blaženost ze zeleniny s novou situací. Tím novou situaci kladně nabijete a budete s ní v bezpečí. Napětí těla povolí. Čím častěji opakujete trénink, tím lépe zvládáte nové situace, protože dobře známý bezpečný pocit - blaženost z dušené zeleniny - aplikujete vteřinově na věci nové, zatím neznámé. Nejste potom tolik v ohrožení.

Karma x teď a tady

Z mailu:

Marie, osvobozením je opustit tyto boje a začít jinak, opustit minulost a nechat řešení Božstvu Saturn a Spravedlnosti. Pořád mícháš lidské a teď a tady s karmickými závazky. Podle karmy máš dostat odměnu, přesto nerespektuješ výši, kterou máš podle karmy dostat a dožaduješ se výše podle přítomnosti. Chápeš to? Jablka a hrušky nelze míchat…

Pokud budeš postupovat podle teď a tady, zkomplikuješ průběh a utrpíš ztráty, výše není jasná. Pokud se podřídíš karmickým zákonům, budeš si přát maximum, bez BOJE, SOUZENÍ druhých a vyhodnocování …, pak dostaneš maximum, co ti náleží.