Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přechod z pesimismu na radostný život - konkrétní postup

2. 12. 2014

Přechod z pesimismu na radostný život - konkrétní postup

MVDr. Simona Müllerová, listopad 2014

 

2-3x denně cvičit, asi 2 minuty, můžete i déle, skoky, běhání, dřepy, kliky, a u toho myslet: ladím se na frekvenci radosti. Posílat úsměv - usmějte se a sobě pošlete úsměv celým tělem nahoru a dolů 3x po sobě, ideálně 3x denně. Pokuste se porozumět zákonům karmy, příčina a následek. Usmějte se na někoho a pošlete mu úsměv.

Tolle, Moc přítomného okamžiku, bylo by dobré přečíst. Zákon rezonance, přečíst. Pokud skutečně chcete něco DĚLAT, pak by bylo dobré ty knihy číst, aspoň 2 stránky denně, a to, co se dočtete, zakomponujte do života a to hned, okamžitě to zkoušejte. Přestat pít alkohol, neboť ten ladí do frekvence marnosti, smutku, sebelítosti a role oběti. Bohužel, to tak je, a pokud někdo řeší nespavost a jiné alkoholem , bude opět padat dolů a hůř se vychází z této energie. Mluvit s tělem a duší. „Děkuji ti, tělo, že umíš tak krásně spát.. Děkuji ti, tělo, za osvěžující spánek, děkuji ti, duše, že mě nastavíš na kvalitní spánek.“ Skutečně tak mluvit. Jde o převykání. Zázrak se stane...někdy, ale rozhodně je úspěšnější vyvinout malou každodenní práci na sobě a převykat se vědomým pohovorem s tělem a duší, děkovat za vše pozitivní.. a negativní brát jako důsledek dosavadního tvoření – tvořila jsem marnost, dožívám marnost, tvořila jsem oběť, cítila se jako oběť osudu, dožívám to. Přichází zkoušky - pokud je vyhodnotíme jako utvrzení oběti, marnosti a nespravedlnosti osudu, padáme zas dolů. Nová šance si říct: dožívám karmu za předky a duši.. dožívám situace, co jsem stvořila dlouhou depresí a pesimismem.., projdu tím a neutvrdím se v marnosti, utvrdím se ve vůli to změnit aktivními činy. Tohle zabere pár minut denně, bez nich se čas prodlouží a efekt se sníží. Čím více se budete v počátku věnovat opakováním pozitivních manter.. afirmacím,

tím rychleji to půjde. A hlavně rozumět tomu, co se děje. Vše se děje proto, že jste to nějak a někdy stvořili, nebo umožňujeme někomu prožít situaci, dobrovolná účast plánovaná DUŠÍ..

 

Jakmile toto zapojíte do života, začne se v těle měnit chemismus, který vás přenastaví sám od sebe na jiné vnímání světa…sebe.. souvislostí.

--------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz