Jdi na obsah Jdi na menu
 


Požadavek dneška

23. 9. 2013

Požadavek dneška

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu Jindřiška Ina Pokorná

 

Síly dobra otvírají lidi k mimosmyslovému vnímání a porozumění úrovním mimo hmotné tělo. Stává se, že někdy cítíme, žijeme, vnímáme jinou úroveň než tělesnou, což je správné a obohacující.Je to pro většinu nové, jelikož větší část lidí se stále rozhoduje pod vlivem těla, čili asi osmi procent svého bytí. Udělá krok, který je v rozporu se smyslem evoluce, zvyšování pozitivních vibrací a osudu. Budeme se dostávat do situací, kdy oba prožijeme, procítíme něco, co bude zásadně odlišné od následného projevu na těle u partnera. Nejde zanevřít na své cítění na své dojmy. Jde o to si uvědomit, že jsme v přestavbě všichni a že těla vládla dlouho nad vším a nehodlají se o život dělit s nehmotnými částmi bytí, čili je to jinak, než jsme myslela. Znamená to, že vnímáte duši druhého, cítíte co je na duši, ale nízkovibrační tělo toho druhého to zatím nezvládla žít a žije podle těla. I přes zklamání je potřeba toto mimo smyslové vnímání a hovor s duší rozvíjet a prosit síly dobra o pomoc, aby i ten druhý jednal na více úrovních v práci, lásce, všude.

 

 

Tělo je jako těsto. Plán duše kolektivní vzorce. Hmota od matky, hmota z jídla, podle plánu genu a paměti a plánu duše.

Tvoření těsta – učitelé, rodiče, skupina, vlastní identita je v háji, vlastní názor je v háji, než ho objevíte, jste těstem, media, okolí, rodina. Ale i plán duše, pořád do vás někdo valí, co by se mělo a jak, a to je zhmotňuje do strachu, že selžete, že někoho zklamete, malá sebedůvěra.

Morfologické pole Země dělá evoluční úpravy, čistky, aby tělo a duše byly tým, čistý tým. Pokud se bojíte, že někomu ublížíte činem, uvědomte si, že právě i nečiněním můžete ubližovat a to ještě více.

Zkuste se dostat ven z těsta a uvědomit si, nebýt názoru rodiny, starých zkušeností, nebýt strachu, že selžu, zklamu, co chci já, co pod tím vším je, kdo jsem a co chci? Tam najdete svou esenci a ta musí žít. Lidi jsou zalepeni, upatlaný nánosem něčích názorů a svých starých zkušeností. Tyto dny ukáží, že je třeba jinak, ale pak je potřeba žít svou esenci dneska. Dotkněte se prsní kosti, bříšky prstů. Otvírám svou esenci s pomoci sil dobra a dovoluji si ji žít opakovaně.

 

Pořád se na někoho ohlížíte, ale zatím se ohlížíte na těsto, uměle vytvořenou identitu člověka. Čili proč se ohlížíte? Až on uvolní esenci JÁ, pak se domluvíte bez omezení a ublížení, propojení a sdílení přijde na vibrační úrovni esence, ne na hmotné úrovni těsta. Na Zemi je nutné žít přes tělo. JENŽE JINAK.

 

To, co chcete, musí vzejít z vás, zevnitř. Působením Sil Dobra a vaší esence, pokud si nedokážete říct co chcete, nebo co nechcete, pak se nemůže v dnešní době nic pořádného dít. Evoluční stupeň říká, že vy musíte objednat, co chcete. Pak se uspořádají situace, proud synchronicity, abyste to dostali nebo vyměnily názor, přání, smazali staré a vyjádřili se znova. Více lidí čeká, že za nimi někdo přijde. A tak většina čeká a čeká a pak najedou někdo vykročí,oni se leknou a zase si to nevezmou. Každý musí vykročit sám a umět přijmout vykročení k němu. V přímé konfrontaci vykračujících se pak dohodnout. Až se propojíme s tím, co chceme.