Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohádka: Lego a láska

Pohádka: Lego a láska

MVDr. Simona Müllerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2014

 

Existuje ještě jedno novodobé, starodobé pravidlo. I sedlák věděl, že do kádě nadojí jen mléko od tří krav. Když měl 6 krav, musel mít větší káď. Pokud nechtěl větší káď nebo druhou káď, nemohl koupit nové krávy.

Když má muž jednu ženu, je jeho pole obsazené tou ženou. Stejně jako její pole tím mužem. Bydlí spolu, proto v též domácnosti už nebydlí její milenec, ani jeho milenka. Nevejdou se tam. Můžou mít druhý byt, druhou káď, kde se vejde další partner.

Receptory aury a těla jsou uvolněné pro partnerství. Cílem je mít jednoho partnera, který zaplní vše. Pokud na to partner nemá, je dočasně – I tingem, tarotem i jinými duchovními technikami, povoleno zaplnit nezaplněné druhým, třetím partnerem. Není to ale povoleno na dlouho, pouze na dobu šance, kdy se původní partner vyvíjí, aby dosáhal schopnosti zaplnit větší část receptoru.

Jako lego. Na osm čudlíků nasadíme 1x 8 díl. 2x 4 čudlíkový, 4x 2 čudlíkový atd. Takové vztahy jsou dočasně prospěšné, ale nejsou smyslem.

Na rozdíl od lega se člověk vyvíjí. Je-li jeden partner 8 čudlíkový a druhý 4-6 čudlíkový, může se vyvinout. Aby 8čudlíkový partner nevyschl, neprudil, nedomáhal se mnoha aktivit, na které 4 čudlíkový nemá, pošle nebe doplněk. Osmi čudlíkový partner se zklidní, má dočasně co chce a nedeprimuje 4 čudlíkového přetlakem požadavků. Miluje-li a vyvíjí-li se 4 čudlíkový partner, stane se časem 6ti čudlíkovým a zaplní už větší část požadavků 8 čudlíkového. Osmičudlíkový pak bude mít menší deficit, vydrží a čeká na dovyvinutí 6ti čudlíkového, nebo si najde dočasně dvojčudlíkového, jehož místo zaujme po čase původní partner.

 

Pohádka o Legu a Lásce

Osoby a obsazení:

Simi – 8 čudlíkový díl lega. Pavel-4 čudlíkový díl lega, Lída – 2 čudlíkový díl lega.

Podobnosti příběhu a jména jsou čistě náhodné.

 

 

Pavel 4 čudlíkový, Lída 2 čudlíková. Nespokojený Pavel hledá milenku. Dvojčudlkovou na to, aby zaplnila nedostatek od Lídy. Najde Marínu a je dočasně spokojen. Pak Marína odejde. Pavel hledá dál.

Simi 8 čudlíková hledá muže. Nebe vidí Pavla se šancí se vyvinout ze 4 čudlů na 8 a Pošle ho, Pavel ma zaplněno Lídou jen dva čudlíky. Potkají se a spojí se a je to úžasné. Simi říká „hele, má jsem 8 čudlíková. Pavel říká „hele, já chci taky osm

čudlíků. Vždycky jsem to chtěl, vyvinout se“. Jdou spolu, Pavel se vyvíjí. Stane se 8 čudlíkovým. Bomba.

Jenže problém je v tom, že dva čudly má obsazené Lídou. Takže zas nejde se Simi spojit. Je tam něco navíc, zase to nezapadá. Simi ho tlačí, kroutí, chce, aby to dosedlo, dyť je osmičudlíkový díl lega. Proč to nejde? Simi totiž neví, že Pavel má obsazenou Lídou na dvou čudlíkách. Už jsou celí odření, jak se pořád přetahují a posouvají sem a tam a ne a ne zapadnout na osmi čudlech. Simi to nechápa a Pavel lže. Tají obsazenost dvou čudlů, neboť dva čudly Lídy jsou už opotřebované a někdy skoro vypadávají. Jsou úplně ošoupané, bez barvy, jsou to čudly ze staré dřívější hry. Tak je pavel nebere vážně. Jenže ty dva čudly mu pořád sedí na jeho dvou a tím překáží. Dojde k naprosté marnosti. Simi vidí, že ať Pavel udělal cokoli a ona taky, jejich osm čudlů nejde spojit. Dojde k závěru, že teda jsou asi každý jiná stavebnice, že prostě do sebe nezapadají. Dva druhy lega. Končí hru, končí stavbu života a lásky. Odpojuje Pavla. Jak ho odpojí, dívá se z jiného úhlu pohledu a najedou vidí, že 8 čudlíkový vyvinutý Pavel veze na dvou dílech 2 čudlíkovou Lídu!!! On teda není jiný druh lega, on byl obsazen a tají to.

Jelikož Lída je jen 2 čudlíková, je celou dobu spokojena, ať je pavel 4 čudlíkový, šesti nebo osmi, dvoučudlíková Lída je spokojena, nebo%t její pole požadavků je PLNĚ zaplněno.

Nepostřehne tady žádný rozdíl, neboť nemá kapacitu. Vyvinutý nespokojený Pavel s osmi čudlíky má nyní velký deficit, neboť mu chybí 6 od Simonky. Nicméně stařím a dobou spojení s dvojčudlíkovou Lídou došlo ke srůstu metariálu a ta Lída nejde odpojit. Pavel ji má přirostlou, pokouší se obnovit aspoň 6 čudlů Simi ale ta už je v jiné krabici a hledá jiné díly lega. 8 čudlíkové nebo schopné vývoje. Pokud bude Pavel obsazen byť jen a jediném dílku Lídou, nemůže nabídnout Simi své čudlíky. Musí hledat jinde.

Pokračování příště …