Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pivo

26. 5. 2014

Pivo

MVDr. Simona Müllerová

Korekce, Ina Pokorná, květen 2014

 

 

Pivo je jinový nápoj. (Jin, žena, tajmené, skryté, jemné, couvající, pomalé, systematické, vytrvalé, citlivé, citové).

Muž, který má problém s ženskými energiemi potřebuje pít pivo. Znamená to, že má problém s city, cítěním, nasloucháním porozuměním, láskou, něhou, rodinou, spočinutím. Buď je to proto, že sám neumí dávat tyto projevy, nebo je neumí přijímat. Kořen můžeš být v dětství, nebo zděděný z předků, nebo součástí plánu duše před inkarnací. Pití piva doplňuje muži v jeho vnitřním světě city a lásku. Zjemňuje ho a zpomaluje ho. Zklidňuje. Muži, kteří jsou v hospodě na pivu, nemají harmonický a láskyplný domov a nemají ženu, se kterou by vyměňovali, sdíleli, rozvíjeli city, vcítění, lásku péči a pozornost.

 

V první fázi navodí pití piva uklidnění a uvolnění. V malém množství umožní projevení citů a pocitů.

Pravidelná konzumace piva odebírá mužský potenciál, mužský náboj, jangovou sílu (výkon, nápad, akce, dotažení, završení), bere jim také potenci a potřebu sexuálního života.

 

Muž naplněný pivem nepotřebuje ženu, lásku, sex, výkon a práci. Je pomalý, otupělý a spokojený s málem.

 

Po vypití dvou až tří dcl.piva se duše odpoutává z těla a na základě energií fungujících na naší planetě, je jeho tělo obsazeno zbloudilými dušemi, démony a jinými nízkovibračními formami. Proto agrese, násilí, zloba vycházející z mužů pod vlivem piva není jejich pravá agrese. Jsou loutkou forem bytí, které si nepřipouští.

 

Kdyby muž věděl, co mu udělá více než 3dcl.piva, o co všechno přichází, že ztrácí vůli nad svým životem, pil by rozhodně raději víno.

 

Vše v malém množství prospívá, vše ve velkém množství škodí. Muž, který kvalitně jí, sportuje, a pracuje metabolizuje pul litru piva bez vedlejších účinků. Naopak muž slabší s nevhodným životním stylem se po jednom pivu stává smutnější, klidnější, pomalejší a méně výkonný.