Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paměť buněk a kolektivní stres 1970 – 1979

24. 7. 2014

Paměť buněk a kolektivní stres 1970 – 1979

MVDr. Simona Müllerová

Korekce: Ina Pokorná

Červenec 2014

 

 

Buňky mají svůj energetický systém, čakry, meridiány, auru, duši. To, co jsme většinou čistili z těla směrem ven musíme čistit také směrem dovnitř. Přirozenou vlastností buněk pro přežití je evoluční paměť a udržován ní formy. Vnější formu buňky i těla určuje genetická informace. Podle vlivu prostředí se aktivují ty geny, které jedinec potřebuje nejvíce pro přežití.

 

Příklad – identická psí dvojčata narozená v ČR se při umístění do severských zemi nebo do Afriky budou vyvíjet odlišně, protože tlak prostředí bude vybírat z jejich genového vybavení, optimální vlastnosti a schopnosti pro přežití v daných podmínkách. Éterické tělo je jakási matrice, která vrací hmotu k původnímu uspořádání a funkci.

 

Děti narození od 1970 mají menší vazbu k tělu vlivem čísla 7, zatím co ti s 6 i s 8 (1960… 1980…) mají k tělu větší vztah. Dispozice daná 7 v roce narození způsobila útěk mysli, pozornosti od těla, což bylo velmi zesílené společností v ČR v těchto letech. Selekční (výběrový) tlak prostředí na geny podporoval stádovost, být stejný jako všichni, patřit ke skupině (dělnické třídy, intelektuálů, politiků, naopak znemožňoval projev jedinečnosti, spontánnost, odlišnost mít svůj názor. I když někdo měl svůj názor, obvykle si ho nedovolil projevit, protože v těchto letech na společenské řízení ohrožovalo doslova na existenci. Pro ty mladší vysvětluji:pokud se někdo vzepře socialistickému řádu v majetku, názoru, nebo prac. Postupu, byl podezřelý, vyslýchaný, uvězněný! Studovat kvalitnější školu mohly jen děti rodičů, kteří byli v komunistické straně. Čili opět nátlak ke stádovosti, stejnosti názoru a postupu. Prostředí bylo velmi nebezpečné, protože různé názory proti společnosti, proti komunismu byly hned hlášeny (udavačství) často i velmi nesmyslně. Udavač byl chválen a byl mu umožněn i pracovní postup, udaný často přišel o prémie, práci, nebo jeho děti nemohly studovat. (detailně vysvětluj pro mladší generace, které jsou dětmi těchto ročníků, nebo jsou s nimi v úzkém kontaktu a nesou paměť doby. Příklad. Na gymnasium jsem se dostala díky úplatku, který přes řetězovou reakci příbuzných a známých komunistů byl zaplacen škole. Na vysokou školu jsem se nedostala – Mülerová? To je ta, co má tatínka v Kanadě? Tak ta neudělala zkoušky. Další rok jsme to pojistili přes řetězovou reakci komunistů a úplatkem asi 20tis. kč.

 

Postup na vysoké škole do funkce asistenta 2 stupně mi byl znemožněn, protože jsem odmítla členství v komunistické straně. Lidi museli mlčet, držet krok a být rádi, že vůbec nějakou práci mají.

 

Zpět k buňkám.

Tento tlak vytvářený 1é-20 let na buňky způsobil strnulost éterických těl, neboť mít jiný níor skutečně znamenalo životní ohrožení. Proto je pro spoustu z nás v dnešní dob tak těžké mít svůj názor postavit se za něj, žít denní spontánnost, mít odhodlání k činu, přestat se dívat, co si myslí druzí, co o něm druzí říkají a jak před nimi vypadá. Společenská přijatelnost je daná i umělým udržováním rodinných vztah bez lásky, aby to vypadalo, hledáním zaměstnání ,

které bude společensky přijatelné. Nejvíce poškozeni jsou ročníky 1970 až 1979,protože na vajíčka matky byl vytvářen selekční tlak , aby se nerodili rebelové, protože by byli ve vězení a zničili by celou rodinu a dále pak celé prostředí, které na ně působilo od narození. K přežití = být stejný a mít kolektivně přijatelný názor.

 

V tyto dny se čistí v paměti buněk a éterická těla buněk a tyto programy se vyplavují. Ideální je, když si to uvědomíte, a dovolíte si zrodit ve vás nové myšlenky a pocity a pokusit se je spontánně realizovat. Tím urychlíte svoji přestavbu a adaptaci na evoluční stupeň léto 2014. pokud budete staré vzorce držet v domnění, že je to to nejlepší (protože je považujete za svůj vlastní názor, protože jste s těmito vzorci od narození ztotožněni, protože neznáte skutečnou svobodu a spontánnost bytí. Vůbec to neznáte a vůbec nevíte, co to je. A zřejmě si ti vůbec neuvědomujete).

 

Pro ilustraci se podívejte na svoji ruku, uvidíte kožní buňky, uvědomte si, že mají svůj hmotný i energetický systém vnitřní a vnější , že kolem nich je namodralá zář, kterou můžete vidět za šera pozorováním ruky a že tento systém okem viditelný se teď mění a s ním se budete radikálně měnit i vy. Poděkujte buňkám, a jejich genetické informaci a jejich éterickému tělu za rychlou a bezbolestnou adaptaci. Budete cítit chlad, teplo nebo brnění v těle, jak bude zemský a vesmíry elektrický proud rozbíjet struktury v buňkách a éterickém těle. 2014 je vaše nové prostředí a toto prostředí musí přebít omezující vliv prostředí z předchozích let. 2014 tu sílu má. Jeho součet je 7 a proto Ketu 2014 a Ketu červen e působí dvojí silou proti prostředí 1970 – 1979.

 

Srpen navodí novou rovnováhu a spravedlnost, přestavbu vnitřní a vnější, a pokud se nehnete do konce července, bude to v srpnu a září hodně bolet.

 

Dalším negativním aspektem socialismu bylo, že všechno patří všem, všichni si jsou rovni a tak se tehdy kradlo a nikomu to nevadilo. Do dnešní doby si mnozí přinesli, že mohou krást i ve firmě soukromníka a na základě rovnosti si tím zvyšovat příjem.

 

Mnoho mladých lidí po revoluci chtělo snadno zbohatnout, ale protože je nikdo nenaučil disciplině, zodpovědnosti a nápaditosti, spousta začínajících podnikatelů skončila v dluzích. Spousta mladých mužů do teď hraje automaty a sází ve snaze snadno a lehce vydělat peníze. Nebyli naučeni, že studiem, disciplinou a každodenní prací si musí svoji firmu vybudovat a teprve následně bohatnout. Pozitiva socialistické doby jsou v tom, že se muselo chodit do školy, učit se a mít práci. Rebelie proti socialismu se projevuje na nesprávném místě, zanedbání vzdělání, neochota dětí chodit každý den do školy, neochota spousty lidí projít malou každodenní prací. Toto jsou ale cesty vedoucí k tvorbě zodpovědného člověka se šancí na úspěch.

 

Vlivem prostředí od 1970 jsou lidé velmi manipulovatelní , takže se snadno poddají pivu, hráčství, apod. a svůj vzdor a sebeprosazení míří na nevhodná místa.