Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odmítání partnerem, vysvětlení pojmů, výňatky ze sms

4. 3. 2014

Odmítání partnerem, vysvětlení pojmů, výňatky ze sms

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; J. Ina Pokorná

 

Otázka na odmítání partnerem

Tam je tvůj odpor Markéto, tvé energie, ztratila jsi ženské vyzařování a není tam přitažlivost k tobě, prostě to odešlo z tvého energetického pole.

Lítostivá a ukřivděná žena není sexuálně přitažlivá. Běžní lidé si neuvědomují souvislosti. Vědomě sex chceš. Možná i tělesně vědomě. Nevědomě jsi ukřivděná, odmítaná a nedoceněná.

Vyzáříš energeticky svůj program, svůj vzorec, ukřivděná, odmítaná. Kohokoli potkáš, bude ti v různé míře hrát na tvůj program, čili tě odmítne. Z bludného kruhu vyjde vědomým nastavením se na pocit bezpečí, blaženosti, radosti, který vytáhneš z paměti, nebo si pocit navodíš. Půjdeš na kávu, zmrzlinu, cvičit do lesa, do postele s knihou, na masáž a pustíš to do sebe a budeš pozorovat, jak se to tělu líbí.

Je to cílený postup nastavování nového vyzařování a musí se dělat denně a svědomitě a pokud možno to cítit.

Mít na pár minut na to pozorovat tělo, co dělá. Dobrý trénink je na WC. Chceš čůrat, je to nepříjemné, už sedíš v bezpečí a přijde úleva a spočinutí. Vnímej to, myslím to vážně, na míse, jak čůráš, odchází všechno špatné a v těle je úleva. Buňky, tak a ještě lépe se chci cítit v bezpečí a uvolněná.

Při čůrání rozhodně nemáš čas myslet na pocit oběti a nedocenění, sleduješ jen úlevu a spočinutí. Navíc každé čůrání je alfa hladina, čili výkonný vibrační stupeň mozku, neumožňující nemoci. Trénuj a pozoruj blaženost těla, až se to stane zvykem. Až ti bude stačit blik a přijde to. Pak z téhle blik vyzařuj, zatím vědomě, na okolí. Pak půjdeš za Filipem a on zareaguje, neboť budeš příjemná, uvolnění, spokojená a tedy i tvé energetické pole bude milé a nikoli obviňující, jako bylo do teď.

 

Vysvětlení pojmů

Energie prokletí, černé magie, uřknutí, uhranutí mámení je souhrn energií určitého vibračního stupně, vzniklý myšlením nebo konáním v jakýkoli neprospěch jedince. Potom mohou vyústit v pocit naštvání, vzteku, únavy, zlosti, nepřejícnosti, nemoci, neúspěchu. Uhranutí je černá magie, je energie vyslaná pohledem s úmyslem poškodit. Uřknutí je negativní radikální prohlášení o druhém člověku, např. ten se nikdy nezmění. Černá magie se může konat na sobě i na druhých.

Rozvázání karmických uzlů s arch. Michaelem - mezi členy rodiny krve se vytváří energetická vlákna vytvořena myšlenkou, některá jsou pozitivní, např. radost, láska, některá jsou negativní, kdy mohou poškozovat, snižovat vibrace pozitivní na nižší pozitivní, nebo na negativní úroveň. Proto je nutné tyto negativní rozvázat

 

Výňatek ze sms

Čím víc si čtete věci o karmě, duchovnu, tím shovívavější budete k druhým. Je to proces odbourání svého ega a nadřazení svých požadavků sebe nad druhými. Až jednoho dne pochopíte, že on je takový, jaký je, že se chová tak, jak cítí a nemá zájem vám ublížit nebo zranit, uleví se vám. Zranění, vztek přichází proto, že vy sama máte nezpracované události a necítíte se důležitá, milovaná obecně, tím prochází zákonitě, každý člověk. Čili neděje se vám nic neobvyklého, chce to jen změnit úhel pohledu, když vezměte minci a držte ji ve dvou prstech, ukazujete deseti lidem. Každý to vidí jinak, každý to popíše jinak a je zbytečné tvrdit, že je to pana, protože vy vidíte panu, on vidí orla, neboť se dívá ze svého úhlu a to vše se

mění každou vteřinu pohybem pozorovatele nebo pohybem mince. Mám na to afirmace – on to vidí a cítí jinak. Dávám svobodu v myšlení a konání. Skutečně jde o práci na sobě a on vám dává stále úžasné možnosti se duchovně vyvíjet, být moudřejší, chápavější a zamyslet se nad sebou, proč se mi toto děje, proč mě? Místo vzteku a sebelítostí hledat svůj kořen, proč tato událost mě přivádí do vzteku a lítosti? A to už můžete řešit spolu.

 

Výňatek ze sms

Muži mají pocit útoku, jak kdybychom brali svobodu. Je to v podstatě pravda, jejich svoboda, dělat si po svém, vlastnit nás, ženu, vzít si ji, když chtějí. Mají na to právo, ale my máme právo odmítnout, máme právo to chtít jinak. A pokud nejdeme stejným podobným směrem, pak to nemá smysl. Pak je buď jeden podřízený, nebo druhý naštvaný. Vždycky to bude jeden, co půjde za svobodou. Do teď byl Petr ten, kdo vedl, určoval směr a vy jste se přizpůsobila, jak jen to šlo. A hledala cestu a chyby v sobě a bylo to dobře. Došla

jste do bodu, když už není kam jít, u vás, než ke své svobodě a odpoutání se.