Jdi na obsah Jdi na menu
 


O temných

26. 11. 2011

O temných

 

Tento text byl určen mému pacientovi a já ho použiji i pro vás jako informaci a návod.

 

Lidé na sebe reagují podle jejich energetických polí. Pokud energetické pole není převážně čisté a jakmile se dotknete a setkáte se s jinými negativními energiemi, posílí se zápis o alkoholu nebo o lžích atd. - toto je obecná informace a lidé (a já) to načítají. Okolí pak reaguje emotivně, nedůvěrou a podobně na zápisy v energetickém poli. Osoba, která tomu nerozumí, která nezohledňuje, že nejsme jen fyzické tělo, pak nechápe jednání druhých vůči sobě, nedůvěru…aj. A obvykle si vytváří křivdy nebo pocit, roli oběti.

 

XY přestože zrovna 2 měsíce nelhal, jeho pole čisté nebylo a nebylo mu možné věřit, proto jsem opakovaně načítala alkohol, nehledala jsem, přišlo mi to samo, jako myšlenka…

Pokud jsou na něm temné síly, našeptávači, z jakéhokoliv důvodu nebo z návštěvy zařízení, kde je alkohol a lidé ho pijící a řešící jím svá traumata, pak se prostě znečistí.. a působí jiným dojmem, jeho našeptávači a jeho pokušení jednají tak proti němu a popouzí jiné lidi  atd..

Takže on sám ať se zbaví temných sil, satanských sil, našeptávačů, kteří se prostě pohybují všude a nasedají tam, kde jsou dispozice, zkušenosti, návštěvy zařízení.., nebo konzumace..

„Srovnej své čakry, neboť tím, že ty budeš nádherně zářivý, harmonický, světelný, v lásce a úctě a opravdovosti, budou se měnit všichni lidi kolem tebe, budeš působit sám sebou, svou existencí. Tlak dobra a světla už pouhou existencí mění energetické pole druhých lidí, jednak si tím přitáhneš kupce na zboží v práci, ale uklidníš také svou rodinu, dům aj..

Zaměř se plně na sebe a sviť tak nádherně pravdou, láskou a božím světlem, že lidé roztají, budou tě milovat lidsky nebo i osobně, budou se s tebou cítit dobře.“

 

Je mi líto, že tak jako u mé mámy, tak i u něj, nános energií pochytaný předchozím životem mi znemožňuje cítit se s nimi dobře a svobodně. S mámou je to tedy ještě horší. Máma nemá už duši, její duše je velmi daleko a nemůže do těla, neboť tělo je zdevastované a obsazené démony, on je na tom o dost líp.

Myslím, že by mohl pomoci své duši, aby se propojila s těly- archanděl Raguel, požádat o pravdu o sobě - archanděl Jofiel, požádat o karmickou očistu -  archanděl Michael a sladit se tak, že bude inspirující, motivující a pomáhající bytostí, že se s ním blízcí budou cítit svobodní, plní energie, lásky a nadšení.

Na sobě se učíme nejlíp, takže si to může vyzkoušet, včetně efektu.

 

 

V mém životě jsem párkrát narazila na těla bez čaker, nechápala jsem a myslela jsme si, že nevidím.. Že chyba je na mé straně. Pak jsem četla knihu Dary bohyně Isis a Dary Dračí královny, kde píší, že některá těla v historii, aby zvýšila vibrace, používala jakousi látku, kterou se z těl stalo cosi jako duše, čili navibrovala se tak vysoko, že prošla zdí. Jenže je to jak droga, těla ztrácejí světlo, stávají se monstry. Tak jak víno, tak jak event. u indiánů houby, byliny vyvolávaly stav vysoké energetizace, tak v akutním případě použití této "drogy“ mohlo pomoci zachránit život atd. Nicméně, kdo byl a kdo je tak na výši.., aby když okusí požití něčeho skoro zázračného, aby toho nezneužil? Aby nechtěl setrvávat v tom stavu vysokých vibrací? Musím říct, že snad ani nikoho neznám, každý si to dá častěji a častěji, až se stane závislým. Protože požíváním dopingových látek, návykových, se vibrace sice zvyšují - jedna možnost, ale negativně! Nebo jen snižují.. Právě v určité fází používání dopingu  alkoholem, drogami, a jinými, se  vibrace stanou negativní a směr místo k bohu je k "peklu". Bytost má pak vysoké vibrace, ale negativní, má ohromné schopnosti, ale neví, že negativní. Ten zlom muže být rychlý nebo pozvolný a může být i z minulých životů. Je proto třeba si hlídat vibrace na pozitivní úrovni, to kam směřujeme, hlídat si znečištění. Nikdo z nás se nevyhne znečistění, protože se pohybujeme ve světě plném nástrah a emocí, a každá intenzivní emoce, pokud není láskyplná a radostná, oslabí ochranné pole, a na něm se usadí negativní energie. Prorůstá jako vlákna plísně a není-li hlídaná, pak nenápadně proroste a zahubí světlo, aniž by to "nositel" zjistil. Jsou to nebezpečí, která se nesmí podcenit.

Jsou to běžné zkoušky na cestě ke světlu, takže je zažíváme všichni a každý z nás si tím projde. Proto je dobré si denně kontrolovat pole, harmonizovat čakry, spojit se s bohem a archanděly! Umět vnímat svou duši! Vidět ji. Dělat sám sobě kontrolu a požádat kolegu o kontrolu. Setkávání s temnými je neustálá výzva, ale archanděl Camael říká, že když se zlo setká s dobrem, stává se dobrem, když se temno setká se světlem, stává se světlem. Ale to musí být to dobro a světlo skutečně silné! Pokud je člověk zatížen lží nebo alkoholem a jeho dobro a světlo je malé, pak samozřejmě nestačí na odražení temna.  A to je má máma. Mám v sobě mnoho dobrého a moudrého, ale systematické přivolávání temných, systematické oslabení těla kouřením a pitím, neumožní duši a tělu se uzdravit a zesílit.

Zdravé tělo, život v pravdě a lásce, má vlastní mechanismy ochrany. Takže malá znečistění jsou neškodná. Horší je pravidelné znečisťování. To pak vyžaduje radikální očistu terapií, kapkami, homeopatiky a každodenní udržování a posilování. A opět to trvá nejméně dva měsíce, než se pole vyčistí a než se vyčistí i tělo! Nikdo z nás se nevyhne znečistění, takže ani já ani jiný není trvale čistý. Pomáhá nám to i naučit se denně, jako čistění zubů, čistit tělo a duši, vnímat sebe jako komplex. A vnímat se v sounáležitosti se vším. Čemu věnuji pozornost, to roste a sílí. Takže když sobě věnuji pozornost, dýchám čakrami, spojuji se s božským světlem, sílím. Pokud to zanedbám, tak jak se kazí zub, tak jak se zapaří hýždě, postupně a nenápadně se zanáší tělo a duše, celý energoinformační systém. Tak jak na zkažený zub nasednou bakterie, tak jak na zapařené hýždě kvasinky, tak se i energoinformační pole a fyzické tělo a duše zanáší dalšími a dalšími negativními energiemi, programy, bloky.

Stejně jako například viry umí i temné síly ovlivnit naše myšlení. Viry přeprogramují tělu vlastní imunitní systém a poví mu, že vir je součástí těla, že vše je v pořádku a má to tak být. Oblblé bílé krvinky přestanou viry zabíjet, přestanou tvořit protilátky a nechají je žít.., množit  se.. a zcela nenápadně likvidovat tělo. Toto je princip rakoviny. Toto umí virus a ve velmi omezené míře bakterie a paraziti a kvasinky. Zato to skvěle umí temní, našeptávání, velmi podobné hlasu boha, archandělům, dají vám dar, nějakou znalost, informaci, pocit, a vy se oblbnete, že to je tak správně, že je to hlas světla.., ale není.

Rozeznat našeptávače je velmi těžké, ale jde to, protože jsme tělo a  duše, protože tělo má ochranné systémy a duše taky. Vždy, když selže jedna část, zapne se druhá. Jen se musíme umět vnímat. Zda je skutečně vše v pořádku: Cítím se zdravý? Šťastný? Je mi lehce, daří se mi… to vše je znamením, zda jsme ve světle nebo v temnu. Osvětlený člověk je skutečně den ode dne zdravější, šťastnější, spokojenější, úspěšnější. Překážky překonává snadno, karmické zkoušky také. Síly dobra a světla nedopustí, aby člověk padl, aby byl zničen na všech úrovních, dává znamení a šance, pošle pomocníky. Ale každý z nás si sám rozhoduje, co slyší, co vidí, co říká, jak se chová k druhým.

Jak by se sám cítil v situaci druhého.., zda by chtěl mít takové dítě nebo partnera, jako je on sám.. Je potřeba se vžít do role druhého, vůči kterému vytváříme nějaké chování a energie.

Neposuzovat svou hodnotu jen podle sebe nebo malé skupiny lidí.

Můj příklad: Chtěla bych mít dceru, jako jsem já? Co by mi vadilo, co bych ocenila, chtěla bych mít terapeuta jako jsem já? Chtěla bych mít manžela/manželku, jako jsem já..?

Máme vždy mnoho témat, kterými se máme zaobírat sami se sebou a především sami se sebou a teprve pak pomáhat druhým a chtít je měnit.

Nemůžeme měnit druhé, pokud jim nejsme příkladem, nemůžeme pomáhat druhým, dokud sami nejsme natolik čistí, že víme, jak se z těch problémů sami dostat. Dokud nepřekonáme sami sebe, nemůžeme chtít, aby druhý překonal sám sebe.

Nemůžeme léčit a pomáhat, dokud neumíme pomoci sobě.

Pravda je, že sobě sám člověk nikdy nepomůže tolik, jako druhému. Nevidíme do sebe. Ale je nutné to zkoušet a dělat to, co můžeme. A to je čistění sebe, zdravý životní styl s meditací, cvičením, jídlem, bez alkoholu a cigaret, uzenin a sladkých bublinkových limonád… Je to pár minut denně, spojit se silami Světla a zamyslet se nad sebou.

 

26.11.2011                                                                                                                                           Simona Müllerová