Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové programy

2. 4. 2014

Nové programy

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

Lidé neustále stahují nové programy do pc, kupují si nejmodernější techniku televizí, mobilů aj..přesto jim nedochází, že mohou sami sobě z Nebe a Země také stáhnout nové programy, aktualizaci, ale i to, co nikdy nepoužívali, že to v sobě mohou aktivovat.

Nevíte, kdo vymyslel program do pc, kde visí, ve které družici, v jiném pc...odkud to jde stáhnout. 
Lidé instalují, učí se používat, usnadní jim to život.
Hmotné tělo má tytéž možnosti, nevidíte ten program, necítíte ho, je ve vás jako v pc a vy se ho učíte používat. Místo kliknutí na stáhnout to pomyslíte a vyšlete nahoru.
Dnešní nové pc a mobily mají instalované základní programy odpovídající technické úrovni doby. Jiné, než byly před deseti lety. Stejně tak Vesmír a Země do nás instaluje programy bez našeho vědomí, nové, evoluční. Stačí si uvědomit, že je máte, a spustit. Dovolit si myslet a konat jinak, prospěšněji, dovolit si být jedinečným a neopakovatelným souborem a vyjádřit ho. Socialistická stádovost, šablony, všichni si jsou rovni...je pryč. Naopak jedinečnost je to krásné, co má projevovat, rozvíjet své  jedinečné schopnosti v týmu s dalšími naprosto jedinečnými lidmi. Být v týmu v odlišnostech, ale se stejným pohledem na život.