Jdi na obsah Jdi na menu
 


Negativismus

12. 2. 2014

Negativismus

MVDr. Simona Müllerová, 12. února 2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Úkol negativní osoby v životě je:

1. - naučit se odpouštění, přijmout princip, že vše je odpustitelné a že nikdy nevíme okolnosti, které člověka vedly k jeho chování ve všech souvislostech (dětství, vztah doma… karma)

2. - uvědomit si, kde člověk sám dal někomu prožít to, co zažívá sám

3. - ukázat, jak ne, dát negativní příklad, jak to dělat nechceme my a skutečně se poučit

4. - vysílat na něj pozitivní vibrace, učit se vytvořit v sobě pocit lásky a blaženosti, vědomou vzpomínkou na situaci, kde nám bylo dobře, propojit se s tím pocitem, spočinout v něm (lázně, postel, jídlo…hory.. držet ten pocit v sobě, a pak ho obrátit, vyslat na osobu, která mě štve, po určité době výcviku už umíte i v jednání a nečekaných situacích vytvořit pocit blaženosti...lásky…odpouštění, vnímání, a vyslat okamžitě na opozičního člověka) Tenhle akt mění situaci okamžitě. U některých lidí to trvá dlouho nebo je efekt malý.

4a. - vyjde to a osoba se změní, buď principiálně napořád, nebo v situacích, které jsou zvladatelné.

4b. - změníte se vy a situace vás tak nedráždí, nebo chápete vyšší princip.

4c. - osoba se téměř nezmění, vy stále tzv. trpíte, čímž vzniká další zkušební lekce.

 

a - situaci nejde změnit a váš osudový úkol je naučit se v ní žít kvůli pozitivům nebo dočasným nutnostem nejlépe, jak umíte, čili nenechat se vtáhnout, udržet své pozitivní vibrace, ať si tzv. protiva, prudič dělá, co chce,

b – odvážit se ke kroku do známa nebo neznáma a odejít a převzít zodpovědnost za toto rozhodnutí V případě b následují další možnosti - pokud jste zvládli lekci a tato prudící osoba vás vystrnadila proto, že na vás čeká něco lepšího, jinde, pak jste lekci zvládli a nové místo a noví lidé prospívají a vám je fajn, nebo jste lekci nezvládli a na novém pracovišti, v novém vztahu, je podobná osoba a dělá vám totéž. Úkol se teda opakuje a jedeme zas od bodu 1., dokud úkol nezvládnete. Tak je to s celým životem, výcvik, ať je vaše povaha a duchovní nadhled tak kvalitní, že rozumíte tomu, co se děje a proč. Zásadní věc dnešní doby je ta, aby světlý, duchovní…moudřejší jedinec přes své pole, svým příkladem, slovem, činem, energií měnil své okolí k lepšímu.

Minulý pátek vyvrcholilo otevření bloků od rodičů, do nás vtisknutých, a moc lidí se opilo, nezvládli to, více než jindy, nechali se stáhnout těmi nižšími. Celý náš národ umí padat do pomluv, depresí, negativismu, a tím podle zákonů kvantové fyziky a evoluce podporuje, přikrmuje svou špatnou náladu, kolektivní náladu ve svém okolí a samozřejmě i národní, společenskou i planetární.

Negativismus nebo depka člověku nic nepřináší, jen padá, až se otupí alkoholem nebo psychofarmaky, a ztratí identitu a vybíjí klín klínem. Lidi potřebují VÍRU ve vyšší síly dobra, v evoluci a v princip života, že jde nejprve o to naučit se znova žít štěstí a lásku, vzpomenout si.. a zaktivovat ty geny lásky a štěstí a radosti a žít to, předat to, a svým příkladem je zaktivovat v dalších lidech. Svítit na ně jako laser, jako vysílačky, posílat své aurické sms do polí druhých lidí a ta těla nakonec načtou pozitivní vzorec. Opakované pozitivní vysílání nakonec vytěsní staré zvyky a zakotví nové elekromagnetické pole Země. Energie vesmíru nám v tomhle pomáhají.