Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náhrada alkoholu a cigaret

1. 8. 2013

Náhrada alkoholu a cigaret

(psáno pro 20letou slečnu)

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2013

Korektura textu, Ina Pokorná, 1. srpna 2013

 

 

Jednou jste se mě ptala, jak se uvolnit místo alkoholu. Pamatujete?

Vlivem vzorců z rodičů, co se do dítěte vtisknou, od početí do 12let, přibližně, se pak člověk nechová přirozeně, protože má vzorce starší generace, jiných podmínek omezení dobou, ve kterých rodiče vyrůstali a dobou, kdy se dítě narodí.

Protože společenské, skupinové a rodinné podmínky jsou v době puberty úplně jiné, než v době početí, kdy zákonitě vstupuji do dítěte představy a touhy rodičů, jak by to mělo být. Podle karmických závazků tyto představy mohou karmu vylepšit, nebo zhoršit. Vy máte velmi malý vzorec společenské nepřijatelnosti. Pocit vyčlenění, jinakosti, než jste měla před naším seznámením. Takže váš pocit studu, nepřijatelnosti už není váš. Jelikož jste ho měla, načítáte ho z nízkovibračního pole vzorců nad Zemi. Představte si, že máte chapadýlka, na nich jsou kontaktní plochy, zrcadlové ionty, vysuňte je v souladu s Boží vůli, ve prospěch všech zúčastněných co nejvýše, k vysokofrekvenčním vzorcům začleněním se do skupiny,kolektivu, nebo vzorec „jsem přijatelná, milovaná…“ děkuji Univerzu za ten nejlepší vzorec chování a vnímání mě, který je pro mě nejlepší pro tady a teď.

Z homeopatik:

Aconitum – strach, panika, snaha utéct.

Ambra – stud za tělo, za sebe

Phosphorus – snaha vyhovět, zavděčit se, vlezdoprdelskovství, snaha dělat pro druhé, abyste sama byla přijímána, následné zklamání.

Natrum muriaticum – obracení pocitu do sebe, zábrana komunikovat.

Paris – sama, povýšená, váš dřívější vzorec, oddělená od druhých, neboť ji nestačí.

Hura – výčlenění, jako by z jiné společenské vrstvy, ne chudoby, ale jiný, sám (NEUSTENY) mezi lidmi.

Lac caninum – malá sebedůvěra, nepřijetí těla, méněcennost mezi lidmi.

Gelsemium – tréma, strach, paralýza, nejde mluvit, nejde se otevřít.

Calcarea carbonica – strach ze změn, pocit malého dítěte, strach z nového.

Pulsatila – nechce dospět, cítí se jako malá, smutek, někdy citové vydírání, chce se líbit.

Argentum nitricum – strach z projevu, jak bude mluvit, tréma v žaludku, stres z organizace času. Lycopodium – strach z mluveného projevu, jak asi udrží a zaujme pozici na vyšších místech ve skupině, nadme se ze stresu, ze setkání, zapomíná slova.

 

Tak to byly homeopatika, co mě napadly na začlenění se do skupiny.

My s Inou si je bereme taky. Já například lycopodium, vím, že byste to do mě neřekla, ale je to tak. Ina po ambře prdí a kaká na veřejných wc zcela bez studu a já už taky. Po mé dnešní terapii budete mít v hlavě trošku jinak.