Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nácvik a převykání

24. 10. 2014

Nácvik a převykání

MVDr. Simona Müllerová

Korekce J. Ina Pokorná

Říjen 2014

 

Uvědomit si, že jdeme po spirále a úkoly se vrací. Osud, Universum dává šance uvědomit si, že jsme v 5D – pátá dimense znamená, že člověk svým myšlením pocitem, DOJMEM!!! SLOVEM!!! Vytváří následné situace, které žije. Tím, co myslí, říká DELA!!! Přitahuje, nebo odtlačuje lidi, mění prostředí. Proto když je někdo velmi negativní, zajatý ve svých emocích, dojmech, slovech – neuvážených, odstřelí od sebe hezké prostředí, vyhodí ho z práce, rozchod s partnerem, hádka.

Země nás učí hlídat si, co říkáme a co cítíme a po vytvoření něčeho negativního, což se stane každému, to hned ODVOLAT, předělat POCIT, prostě se donutit udělat něco pozitivního. Jinak jsme v zajetí negativ, bolesti, neúspěchu!

Co pozorujeme, čemu věnujeme pozornost, to roste a sílí a tvoří své prostředí, ve kterém pak jsme. Proto je nutné UTECT z bolesti jinou činností. Z nelibosti, smutku, vzteku, otočit to. Krok je nutné opakovat, protože vyjetá dráha udržuje myšlenkový proces v naučených hodnoceních, převykání, prostě nějakou dobu trvá.

Homeopatika pomohou novému uspořádání. V době cucání, pití homeopatik je nutné, vědomě nastavit nové požadované uspořádání, pití homeopatik je nutné vědomě nastavit nové požadované uspořádání, tedy pozitivní, nebo snové, ideální. Jinak opět jdeme proti účinku homeopatik a efekt je malý. Můžete cucat pořád a pořád a myslet znova lépe a lépe, až se to chytí. Obrat v pocitu je nejdříve za týden. Obvykle dva měsíce je to nahoru a dolů. Je nutné prokázat denní disciplinu v myšlení a tvoření. Přetváření sebe a vyhodnocování- Mozek má své zákonitosti. Potřebuje výživu!!! Cukr, tuky, ořechy, žloutky a na přenos nervových vzruchů bílkoviny, aminokyseliny. Potřebuje vidět, slyšet, konat. Takže fakt meditace nestačí, je potřeba si to říct, ideálně nahlas a udělat a CITIT to. Zásadní je totiž POCIT.

Pocit, že se cítíš využita, brání efektu terapie. Afirmovat se je potřeba. A donutit se a cítit. A cítit pocit, stav, na který se afirmuješ. Kromě toho, můžeš najít prostředek. Třeba čokoládu. S ní se cítíš skvěle a pak ten pocit přenést. SKUTEČNĚ JDE O DONUCOVACÍ NÁSILNÉ METODY na sebe. Bud terapeutem, koučem, sebou. Představ si v bahně vyjeté koleje, taky musíš buď RYCHLOSTÍ vyjet z kolejí, nebo SILOU, pomalé hrabání, šnečí rychlost – tím nevyjedeš z vyjetých kolejí. Ciť to, ses na kole, v autě, v bahně, ve vyjetých kolejích, uvízla, co potřebuješ na PRULOM? Rychlost a sílu. Dopamin vytvoří se láskou, sexem, čokoládou.

Vyber si pohon (mozkové chemické látky serotonin, dopanin a endorfiny, navodíš cvičením, čokoláda, usměv, zvednutí koutků.. Při nácviku je nutné fakt se s pocitem ztotožnit, a taky jit udělat to, jít ven a překonat překážku, překonat myšlenku, pocit. Zákony mozku neobejdeš. Můžeš použit symboliku, že tak snadno, jako si zavážeš

boty, nebo překročíš klacek v lese, tak snadno zvládneš životní překážku, např. hovor s autoritou.

Popros anděla, ať ti udělá kalibraci, Pokud nebudeš cvičit pocity, neudržíš nové nastavení, hmota má setrvačnost, bude se vracet, když nevyjedeš nové KOLEJE!!

Musíš cvičit myslí a tělesně.

Pohybujeme se po spirále času, otvírá se totéž téma na vždy na jiné duchovní úrovni a dává nám stále šanci to změnit, dokud to jednou skutečně neuděláme.