Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikrosvět a makrosvět

2. 7. 2014

Mikrosvět a makrosvět

 

MVDr. Simona Müllerová, 2.7.2014

Korektura: MVDr. Dagmar Peterová,

 

 

Děti projevují na těle energetické vzorce rodiny. Rodina je energetická skupina, jednotka, pes a dítě jsou k energiím nejcitlivější.

Kožní věci jsou otázka vztahu, území, svobody, lpění. Odraz negativní energie v rodině.

Kašel je otázka komunikace, jestli si členové rodiny říkají otevřeně své pocity.

Podle lokalizace kožních problémů se usuzuje, na které čakře rodiny nebo jednotlivce, je blok.

Genitálie - zázemí, bezpečí, sexualita.

Ruka levá - rodina , péče, důležitost.

Ruka pravá - činnost, nápady, práce, humor.

Hlava - láska, štěstí, přijatelnost atd.

 

V této evoluční době ovlivňují náš život i naše paralelní "já" a jiné formy našeho "já" z jiných dimenzí. Není potřeba chápat jak a proč, prostě to tak je. Téměř nikdo neví, jak funguje imunita, co ty bílé krvinky dělají, jak spolu komunikují, jak přenáší informace např. z kůže do mozku, do kostní dřeně, sleziny, krve. Přesto ten proces probíhá 24h denně a ovlivňuje celý náš život.

 

Tak jak tkáně a orgány těla spolupracují v týmu, mají hierarchické postavení, případně zástupné role v zátěži nebo při ztrátě orgánu, vše spolupracuje, má své řízení, podléhá centrálnímu řízení. Tyto pochody nespojujeme obvykle vědomě. Tak máme paralelní formy bytí, různé úrovně, nesledujeme je, ale ony žijí s námi. V týmu. A současně jako orgány mají svou autonomii.

Na určitém stupni vzdělání, vývoje můžeme vědomě více sledovat orgány i úrovně bytí. To, že nevzdělaný o nich neví, neznamená, že nejsou. Někdo ani neví, že má nadledvinky, slinivku, dokonce někdo neví, že má i tenké střevo. A co teprve brzlík!

 

Jednotlivé orgány jsou důležité pro chod těla.

Jednotlivé formy bytí jsou důležité pro náš vědomý život. Ovlivňují vědomý, reálný život. Je potřeba vědět, že jsou. Jinak nejde porozumět některým pocitům a situacím. Nadledvinky, cévy, nervy, části mozku řídí např. stres, doběhnout tramvaj. Vědomě dobíháme. Něco vědomě chceme a další formy bytí, formy našeho já, buď pomáhají, nebo škodí.

"Děkuji mým vědomým i nevědomým formám bytí, že jsou se mnou v týmu a pracují pro mé nejvyšší dobro".