Jdi na obsah Jdi na menu
 


Měsíc Tygra

10. 2. 2014

Měsíc Tygra, nyní, bude čistit karmu nastavením zrcadla ve smyslu lenosti a slov, proti činům.

Vodnář, vzduch, slova, filozofie..přejde v Ryby, snění, závislosti, obě znamení nemají prioritní činy, ale slova, vedená buď k druhým - Vodnář, nebo od druhých - Ryby.

Měsíc Zajíce začne v 1.dekádě března. Vloží diplomacii.

Teď ale žijeme líného Tygra a  s přemíláním slov, úskokem, manipulací k osobnímu zisku.

Minulé dny nám ukázaly zbylé programy z dětství. Vzorce vztahů od rodičů, jací k nám a partnerům byli rodiče, takoví jsme teď my nebo jiní k nám. Kdo pochopí, osvobodí se.

Všude kolem jsou učitelé, kteří nás vedou k osvobození se a převzetí zodpovědnosti za život. Uvědomit si následky slov a činů. Slovo bez následného činu je lež, má nízké energie a tvoří únavu a neúspěch ve všem. Následné viny, že bylo slovo a ne čin. Opět pád ve vibracích.

Ketu roku směřuje ke slovům, informacím a rychlému a širokému působení slov mezi lidmi.

Slova vedou k porozumění době a k nalezení východiska ze svých bloků.

Přijměte své rodiče, partnery, děti, kolegy jako učitele Svobody.  Nechtějte po nich zvykovou kolektivní roli rodičů, dětí, milenců...protože pravé přijetí individuální morálky, myšlení a konání je smyslem roku.

Samo slovo je kód. Ze Země a Vesmíru.

Na každé myšlené  a zejména vyslovené slovo přichází energie tvoření.

Cokoliv řeknete se vytvoří...dostáváte se do shod okolností na základě slov. Nemusí mít ani podobu přání a prohlášení, ale ty jsou silnější. Pokud mluvíte a nekonáte ve směru s vysloveným myšlením, padáte do lží, iluzí, mlžení a máte problémy v průběhu života, zdraví.

Slova a čísla jsou kódy, vysíláte je a přitahujete lidi a události, co vysílají stejně...jednak tím, čím už jste, jméno a datum...jednak tím, co píšete, říkáte.

Druhá věc je samo tvoření mozkem, počítačem...ten potřebuje slyšet, vidět, cítit, cítit ve smyslu činu, pak tvoří pro vás, ve váš prospěch nebo neprospěch, podle toho, co říkáte...co cítíte...jak se na věc díváte.