Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martina

16. 2. 2014

Martina

MVDr. Simona Müllerová, 16. února 2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Žena Martina má velký vzdor na nevědomých úrovních a nese kód pomsty rodině. Buď týrají rodinu setrváním v nefunkčních vztazích, nebo svou nemocí. Je to velmi skryté a maskované, aby navenek samy vypadaly jako oběť. Prosím Martiny, aby se neurazily, ale zamyslely a předešly právě této realizaci negativních aspektů jména, proto to píšu. Martiny nedodrží léčbu, nedodrží postup terapeuta, aby si mohly ponechat vzorec chování a nenápadné destrukce své rodiny. Ani nemoc nejbližších je obvykle nepřiměje měnit sebe. Investují hodně peněz do podpůrných zásahů, léčeb, alternativ, chemie…, aby opět budily zdání snahy. Samo tělo má malou identitu a sílu a je proto ovládáno duší a jinými silami mimo hmotu. Martiny chtějí být rodinné a hodné, ale nejsou, týrají všechny kolem sebe tím, jaké právě jsou, jak žijí, jak myslí. Moje SMS je pomoc Martinám, ne kritika. Ale cítím, že se mnoho Martin na mě naštve a půjde do opozice. Prosím, abyste se pokusily pochopit hlubší smysl. Děkuji. Požádáme archanděla Raziela o pročištění karmy a kódu jména Martina.

Martiny by byly milé a sympatické a příjemné, kdyby žily podle nových duchovních principů, kdyby se měly rády a připustily, že jsou věci vnitřní a nevědomé, vedení duše a plány zkázy, kdyby milovaly samy sebe, své tělo a život, měly k sobě opravdovou úctu, nedovolily by, aby je plán duše ničil kvůli tomu, že svou nemocí, povahou…způsobem života ničí, omezují, manipulují, ovládají členy své rodiny, zejména partnery. Láska k dětem je naučená. Kdyby milovaly své děti opravdu, nenechají je žít v takové rodině, kterou vytvoří.

Situace je složitá a já moc prosím, pomozte Martinám prozřít a odpusťte jim, ať jsou těmi milými společnicemi, kamarádkami, jemnými hezkými ženami, což je to, k čemu se mají dostat pohledem do svých hlubin.