Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska srdce

17. 9. 2013

Láska srdce

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu Jindřiška Ina Pokorná, 17. září 2013

 

Karmicky potlačená,zabitá a lidé v ni nevěří, vlastně ji ani neznají, pokud ji na chvíli pocítili, byla většinou zrazena protějškem nebo karmou jednotlivce. Neporozumění zákonům karmy a faktu, že na život pohlížíme přes svoje bloky, vedlo k tomu, že se lidi báli jít do lásky, protože pak trpěli.Žití negativní polarity Lásky – utrpení, zklamání, samota, smutek, odmítnutí,nevěra, zrada, vedlo lid k tomu, že ji raději nechtěli.

Nedivím se.

Dnes se ale dějí čistky dané Zemí a Nebem, které z nás smývají bloky a my máme dát lásce šanci. Zatím sleduji, že je jeden odvážlivec a partner srdce má blok, šanci promarní.

Nedivím se.

 

Ale je třeba se postavit úkolu. Necítíte-li lásku, je potřeba vést se sebou, s archanděly s Bohem, vědomou konverzaci. Vedu vědomou konverzaci s tělem, mozkem, duší, archanděly a Bohem. „Prosím vás moje vědomé a nevědomé struktury, necítím lásku, možná se bojím, proč, už to tak nechci, prosím pomozte mi ji cítit, pomozte mi mít odvahu do toho jít, i když možná budu zraněna, zraněn, ztrapním se před druhými, budu odmítnutý, ale já to chci zkusit, dovoluji vám mi pomoci, dovoluji sobě pomoct, přijmout se, ať se děje cokoliv.“

 

Možná se vám zdá, že na vás tlačím, jsou velmi silné jangové dny, kdy tvoříme úderem. Od 20.to bude zrát, je nutné vytvořit co nejrychleji nové vzorce a nastavit se na změnu. Tak mocný měsíc už letos nebude. Jde o práci i peníze. Protože je září, protože práce a vztahy jsou druhá čakra, bojíte se na nevědomých úrovních lásky vlivem historických zkušeností, proto jste ochotni jít jen do nereálných vztahů, se ženatými, nebo těmi, co přes své bloky taky do lásky nejdou. Zvenku to vypadá, že pro lásku něco děláte, ve skutečnosti je to úhybný manévr. Přemýšlejte, s kým jste ve vztahu a jestli fakt buduje lásku srdce, těla a duše. Pod zátěží historie je těžké to poznat. Rozumím vám.