Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketu roku 2014

Ketu roku 2014

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; J.Ina Pokorná

27. prosince 2013

 

 

Ketu roku 2014 bude sám o sobě čistit karmu, zbavovat nás zbytečných vzpomínek na vědomé nebo nevědomé úrovni. Ketu je o tom, že potřebuje lidi, společnost, když je sám chce. Ketu umí být sám, má úplně jiné normy než jiná čísla, než jsme zvyklí. Pokud jste byli zvyklí být s lidmi, zaplňovat samotou pouhou přítomnost někoho, pak vám Ketu ukáže, že tudy cesta nevede. Že štěstí máme v sobě a kolem sebe a tvoříme ho svým myšlením.

Upřímně, nejsme na tom lépe, než vy.

 

Umím být sama a je mi smutno, umím číst, cvičit, studovat, přesto když vím, že je někdo, kdo ke mně nějak patří, pro koho jsem důležitá a on pro mě, pak mi jde všechno lépe a snáz. Být důležitá pro někoho je starý chybný vzorec. Musíme se naučit být důležití pro sebe. Dělat si své věci, žít svůj život a druzí se připojí, nebo vy se připojíte k nim.

 

Už nemůžeme podmiňovat své štěstí, svou činnost existencí někoho v naší blízkosti. Je vám smutno? Mně teď taky. Můžeme se chápat, ale nemůžeme se litovat. Musíme si věřit, že se to naučíme, že to pochopíme, že sami budeme sobě středem života. Tím, od čeho se vše odvíjí, že lidé přijdou a odejdou, že my někam přijdeme a odejdeme.

Žádné spoutávání, vlastnění, spojování je těžké. Vy, co jste sami ve Venuši a hadu, buďte rádi. Mám trénink. Pevné vztahy, které jsou podmiňovány existencí partnera budou příští rok nalomeny, že to s námi otřese, pokud to nepochopíme už teď.

 

Musíme se to naučit jinak, lépe, nově, svobodněji,není budoucnost, není jistota, Ketu nemá jistotu, ani budoucnost, Ketu má svobodu, informaci, volnost a to je to, co my skoro neumíme. Být bez opakované spojování se sms, mailem, pobytem doma, společnými akcemi Ketu nezná.

 

A když k tomu 4. února začne kůň, se svým tempem vpřed, sice ve stádu, ale každý sám za sebe, bude hukot. Je potřeba tu samotu, izolaci přijmout, naučit se najít dokonalost situace. Jak? Nevím, možná nám to kůň a Ketu řekne. Každopádně to povede k tomu, abychom zbořili staré formy vztahu, Ketu nedává na společenské vzorce, na vnější vzhled, takže stádové ovce v obličeji, oblečení a chování nebudou tak úžasné a in. Komplex člověka jeho duchovno bude nabývat na významu, prázdnota pod maskou in vzhledu a in chování bude odhalena.

Najednou vám dojde, kdo jste, jak na tom jste a co chcete vy. Stádový kůň není stádová ovce a lidi, kteří jsou stádovými ovcemi to budou mít těžké. Být stádovým koněm je o svobodě a individualitě. Touha být sebou a běžet vpřed. Ketu letí vpřed a výš. Vůbec nevím, co bude, budu muset taky letět. Ketu se propojí přes Akaši, přes síť vědomí nad Zemí, budeme sjednoceni myslí, duší a duchem.

 

Během s koňmi budeme v dotyku těla, každý sám za sebe, vedle toho druhého…