Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když se partnerstvi zadrhne…

22. 9. 2014

Když se partnerstvi zadrhne…
MVDr. Simona Müllerová, 22.9.2014

Z mailu klientovi:
Doba tlačí na to, abychom přijali pravdu o sobě a změnili se. Katka určité pravdy o sobě vědět nechce a hlavně se nechce změnit. Planetární magnetické pole aktivuje dosud spící genové sekvence, mění nás po dobrém i po zlém a tam, kde Katka vědomě udržuje myšlenkový vzorec dochází k bolestem na tělesné úrovni. Aby zastavila bolesti a průběh je potřeba se poddat božímu vedení.
Lidi se potkávají, aby dostali šance se spolu posunout, aby od sebe odkoukali - nazrcadlili to nejlepší, aby si pomohli s problémy.   Setkání v lásce nebo sexu je dar, šance na posun a šance na vytvoření vztahu.                    Když ale jeden ze dvojice v posunech vzdoruje a nechce jít do sebe, přiznat si pravdu a řešit sebe, aniž by vinil okolí, pak se cesty musí rozejít.
Míra čekání druhého partnera je dána jeho povahou  i vedením Duší. Tam, kde je čekání vedené láskou srdce, je to nejbolestnější i nejnadějnější. Láska srdce, zejména milují-li se srdce obou, je to nejdůležitější pro průlom, můžete promluvit se svým i jejím srdcem. Doporučuji promluvit i s duší, svou a její a domluvit se na pomoci, povolat Spojence a průvodce, Anděly aj., protože tělo vlivem zranění, vzdoru aj. často nevidí a neslyší.
Zítra je velmi důležitý den na průlom, promluvte dnes nebo aspoň zítra! do půlnoci. Nebo aspoň co nejdřív.

----------------
Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová,                                                  
 homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově,                        
mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz