Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo jsem (rodiče a děti)

6. 8. 2013

Kdo jsem (rodiče a děti)

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, 6. srpna 2013

 

Vždycky, když nejsem z nějakého důvodu spokojena v těle, přemýšlím, proč to tak je. Rozběhnu se mojí karmickou xD mřížkou, přes všechny předky, souběžníky, následovníky, přes moje inkarnace a těla v inkarnacích a přes předky, souběžníky, následovníky mých inkarnovaných těl, přes duše mých předků, souběžníků a následovníků a jejich těla v inkarnacích,která opět měla předky, souběžníky a následovníky. Celá tahle pavučina mě nějakým způsobem ovlivňuje-ovlivňovala, podle míry čištění, a já ovlivňuji celou tuhle xD pavučinu – síť, která vlastně nikde nekončí.

 

Před početím jsou v matce vajíčka s polovinou genetické informace, v otci spermie, při oplození se spojí tyto dvě buňky s polovičním genetickým vybavením a vznikne nový tělesný život. Genotyp, stavební plán, je daný postavením vloh, alel – otce v protipozici k alele matky. Každá vlastnost má tedy informaci od otce i matky a vzájemném působení na sebe vytváří vnější projev.

Jednoduše u psa – gen pro barvu černou a rezavou je A. na něm jsou alely A, ay, at, ae, ag. Jedinec může mít samozřejmě jen dvě alely z genofonu, čili jeho, čili některé z možností.

Genofond genetické možnosti vlastnosti gen A alely A, ay, at, ae, ag. Genotyp je již vybavení jedince, čili např. Aat AA, ayat.

 

Alely se navzájem ovlivňují, např. A černá potlačí vliv všech dalších a ma-li jedinec jednu A neprojeví se ta druhá v protipozici. Aay nebo aag. Vypadá navenek stejně černě, ale kombinace ayat je tak silná,jsou-li dvě stejné, že potlačí projev barvy na ostatních genech a přebije je působením. Naopak ayag se propojí účinkem a smíchá se vliv rezavé ay a aguti – divoce zbavené a např. knírač pepř a sůl by takto byl narezlý.

 

Tím chci říct, že alela otce a alela matky se buď propojují nebo neutralizují, míchají, kompenzují, někdy jedna z nich nedovolí projev té druhé.

Výběr alel do vajíčka a spermie považuje Darwin za náhodný, my ale za karmický, protože vlastnosti jsou dané rodiči a duše má plán, ale i Vesmír má plán, nasměruje spojení tak, aby jedinec úkol karmy mohl splnit a dosáhnout zdraví, štěstí, lásky a jiných atributů doby, do kterých se narodí, čili dnes i majetkové a finanční zázemí.

 

Pole neomezených možností Země a Nebe působí evolučně na projevení se některých alel. Například pro duchovno, esoteriku, odpuštění, pravdivé vyjadřování a naopak utlumuje projev nenávisti, pomsty atd. Tyto síly proto darwinově teorii mohou dokonce dovolit projevit vlohu, která byla dříve skryta, potlačena. Může se posílit vliv kombinace malých vloh proti velkým a změnit tak dost zásadně vnější projev jedince.

 

Léčitele s tímto umí pracovat taky. Pracují světelným proudem, informačním paprskem, hovorem s duší. Genové úpravy skýtají možnost manipulace. V našem vesmíru jsou síly dobra i zla. Čestní lidé i lidé toužící po moci. Je to tady prostě tak. Některé léčebné techniky mají na sobě napojen kód, který člověka pozmění proti Božímu Plánu. Je proto potřeba cítit přes srdce, co použijete, ke komu půjdete, protože síly Dobra jsou také všude. Jsou a mohou být ale poškozeny např. chybným kódem v nějakém specielním oleji nebo hmatu. Léčitel může tento chybný kód odhalit, dekodovat. Neutečeme tomu, jako počítače, viry, antiviry. Váš IT technik, váš léčitel. Tím chci říct, věřte a oslovujte síly dobra, abyste se dostali ve správné chvíli na správné místo ke správnému terapeutovi.

 

 

 

Vrátíme se do dělohy. Máme embryo, nový plod. Má stavební plán, vybavení, plán vnitřní je ovlivňován prostředím, což je chování matky především, chování lidí v okolí a působení vesmírných sil, plán duše. Dítě je stavěno z materiálu matky, krmeno jejími vitamíny, minerály, omýváno její vodou, okysličováno krví, vzduchem, který matka dýchá. První tři měsíce vstupuje do dítěte úplně vše, protože není planetární bariéra. Tím může vzniknout další zátěž. Do třetího měsíce je dítě trochu samostatnější, ale stejnému společnou krev s matkou, i když krev dítěte je tvořena podle alel otce a matky. Aby nebylo dítě považování za vetřelce a zabito imunitním systémem, musí být s matkou kompatibilní, slučitelné, čili dítě musí být více podobné matce. Na 9 měsíců je matka a dítě jeden systém ovlivňují se navzájem svými geny i energiemi i prouděním vesmírného plánu na obě těla, čili karma matky, plán duše matky působí přímo na dítě a navíc je dítě stavěno z materiálu matky. Je to skoro matka, kvůli paměti buněk o všem, co kdy zažijí. Dítě se narodí s pamětí vesmírného působení energií na matku, čili si pamatuje a má záznam o karmě matky mnohem větší než o karmě otce, protože jednotek nesoucích informaci matky je více.

 

Když se podíváte na směšnou parodii Guru Lásky, která je plná duchovního moudra, jedním z principu změny člověka je vrátit se do dětství, druhým vzepřít se matce. Matka tedy žije dál pozměněna alelami otce ve formě dítěte. Ti dva si pak dítě dotvářejí vtiskáváním, výchovou až vznikne směsice snů, plánů, tužeb rodičů narván do nového jedince – pokračovatele.

Jedinečné kombinace vloh ale dává jistou specifiku mláděti, které se ale musí vypořádat s paměti rodičů, kterou nutně dostane v početí, ale taky s plány a potřebami rodičů, neboť většina rodičů se chce realizovat přes děti, což jim geny umožňují. Rodiče pak žijí v dítěti, přesouvají své neuskutečněné plány, touhy, ale i karmické dluhy na dítě. A tak se to dědí pořád dál a dodnes,kdy to má skončit.

Jak poznáte, co je vaše a co je rodičů?

Podle pocitu, co vám vaše chování a myšlení přináší. Je to klid? Radost, pohoda? Nebo máte pocit manipulace a nesvodový?

 

Rodiče jsou ve vás a jsou vaši součástí, částečně pozitivní a nedílnou, částečně ale vnucenou vám. S láskou a úctou a pokorou je potřeba tuhle část ze sebe odstranit. Nejde ji popírat, nejde se vzdát svého života pro rodiče. Ponechat si ten základ, požádat Boha o úpravu vnějšího projevu genetického vybavení, požádat buňky o změnu paměti a dovolit si přijmout svou identitu. Snad budete k sobě shovívavější, když si uvědomíte, že jste se tomu nemohli ubránit. Dnes už můžete zbavit se vin, odmítání sebe, přílišné kritiky sebe. Protože negativní působením na sebe jedině oslabíte sebe.

Jsme dnes, teď a tady a máme možnosti odložit tu starou zátěž a být sami sebou v pohodě, pak s námi budou v pohodě i druzí. I když je někdy vliv otce velký, vliv matky je vždy mnohem větší a závažnější. Stejně tak i terapeutické čištění. Vliv otce obvykle obloknem za jedno sezení. Vliv matky může trvat roky. Tam, kde přetrvává nezpracovatelnost otce je potřeba se podívat, jaký program vložila matka do dítěte, program proti otci, čili jde zase o matku, o princip vztahu matky k mužům.

Pak můžeme uvíznout na vlastnosti od otce. Chování otce. Leze vám na nervy otec, vytáčí vás jeho slova? Podívejte se na matku, co si ve skutečnosti o něm myslela? Co si myslí stále?? Jak se k němu chová?

Můžete vzít ten balíček rodičovské zátěže a dát ho archandělům s díky za prožitky. A dál už žít bez toho. Možná vám to pomůže porozumět rodičům, sobě, neboť jste si je všichninejakou dobu žili.

 

 

 

 

Vlivem genu a energetického působení se ve vás děje to, co se děje ve vašich rodičích v různé míře. Uvědomte si, že i ve vašich dětech se uvnitř děje to, co se děje ve vás. Velmi zásadní věta! Nasaďte všechny síly a nevkládejte do dětí přetvářku, nenávist, nedoceňování k sobě nebo k partnerovi. Dnes už není tak běžné, aby se rodič rozhodl, jakou školu bude dělat dítě, přesto ale vkládáme do dětí mnoho svých představ o chování a vztazích. Vložit do dětí základ řádu a disciplíny, které jsou nutné pro přežití dnes,ale uvědomit si, že dnes je to jinak. Udělejte to přes moudrost. Nevkládejte 20 – 40 let staré vzorce, ale dbejte na rituály osobní hygieny, učení, pomoci doma tak, aby dítě bylo přijatelné pro okolí a mohlo se začlenit. Nepřebírejte za dítě zodpovědnost ve všem, nechte mu malé zodpovědnosti, možnosti se rozhodnout a pak nést následky svého rozhodování. Ukažte mu principy mezilidského chování tím, že ho necháte udělat chybu a napravit ji.

 

Pokuste se překonat své špatné vlastnosti a tím pomůžete rodičům i dětem. Léčím tebe tím, že léčím tu část sebe, kterou s tebou sdílím.

A protože víme, že jsme v karmické mřížce xD, léčte se tak všichni navzájem na celé Planetě. Změnu v práci, ve skupině, rodině, společnosti neuděláte pomlouváním, odsouzením, nesnášenlivostí. POPÍRÁNÍM. Změna se stane, jakmile vy v sobě překonáte tu část, kterou sdílíte s těmi druhými. V ten okamžik po drahách energie paměti genu a buněk dojde k utlumení nebo odbloku nebo ke změně projevu buněčného života a tehdy se změní i život jednotlivce, JEDNOTLIVCU.

 

Inspirací k tomuto textu mi byla Veronika Vlková a já ji moc děkuji.

Pokud se ptáte, jak to změnit, tak každodenní disciplinovanou prací na sobě. Něco jde bez terapeuta, něco s ním. Podle knih, kurzů, ale hlavně soustavně si uvědomovat, o co jde a čelit tomu. Přijímat sebe a druhé s vědomím xD mřížky a pamětí buněk, nevinit nikoho, ale naopak dát sám sobě šanci to změnit. Nejdřív v sobě, knihy, kurzy, guru, osobní terapeut vám dá návod. Karmické terapie a dotykové techniky udělají velký posun. Ale bez práce na sobě, den po dni, je to všechno k ničemu. Hmota má setrvačnost a vrátit se do původní doby,nebo částečně původní, podle doby a intenzity působení terapeuta, techniky a vašeho cíleného chování. Po dvou měsících je obvykle blok pryč a změna je hotová. Ale kdo vydrží celé dva měsíce denně čelit svým slabostem?

A tak začínáme den co den znova. Přesto vím, že tisíce mých klientů to dokázalo, vydrželo dva měsíce čelit svým negativním aspektům, prošly negativními projevy po oblocích,prošly napadením opačnou polaritou, odmítáním a teď jsou dál, zdravější, šťastnější, spokojenější a úspěšnější. A jejich Guru – já a Ina – jsme jim příkladem. Jak NIKDY nevzdát, jak se postavit i tomu zdánlivě nepřijatelnému a jít do toho, kvůli svobodě, lásce a štěstí…