Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karmické zákonitosti, Láska

23. 10. 2013

Karmické zákonitosti

Láska

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; Jin. Pokorná, 23. října 2013

 

Karmické zákonitosti byly natolik složité, že je spousta lidí nemohla ani pochopit, rodina duše má mezi sebou šanci na kvalitnější a důvěrnější, partnerský, milenecký vztah. cílem duší bylo potkat toho pravého, najít lásku srdce a žít ji na těle i na duši. Bohužel zátěž karmy byla tak velká, že po většinu tisíců let žili lidi marnosti lásky, bolesti lásky odmítání nebo nenávisti.

V dnešní době se čistíme změnou morfogentického pole Země a vesmírných kódů a odkládáme karmickou zátěž spolu s terapiemi, které dělají speciální odborníci. Cílem je, aby byla duše očištěna od zátěže a by se těla dostala do zdraví, sdílení lásky, smysluplného partnerství a finančního bezpečí.

 

Po nedělní změně morfogenetického pole Země bude lidstvo opět přicházet k další fázi transformace.

 

Ohledně lásky a slova milovat lidi naprosto nemají jasno o co jde a neumí používat slova, a už vůbec neumí tento proces žít. Málo kdo z nás prožil aspoň na chvilku dar skutečné lásky. Musíme se to všichni učit, zkoušet, a pozorovat v pozitivních aspektech sebe a partnera, co se mezi námi děje.

Já miluji knedlík s vanilkovou omáčkou, kameny, rostliny, zvířata a lidi. Je to jeden druh lásky. Když dojde k iontovému propojení cítím agapé, čili sdílení lásky v čase a prostoru maximálním množstvím našich systémů. Prožít agapé s mužem - partnerem je opravdu těžké a při dnešním duchovním vývoji lidí je pravděpodobnější, že ho prožije z počátku jen jeden. Pokud je druhý otevřený, může se ve vyvinutějším poli partnera ten slabší rozvíjet. Pokuste se to řešit o rovinu výš, skutečně v souvislostech, nenechat se pohltit soutěživostí, starým zraněním srdce a konservatismem předků apod.